Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 53

Temat: Nowe forum dla posiadaczy 147 - ki

Użytkownik Pasjonat Avatar Pablo.
    Mieszka w
    pablogarage.pl
    Auto
    Kilka włoskich szrotów ;)

Domyślnie

Cytat Napisał psylo Zobacz post
    Z całą pewnością się uda A może lepiej otworzyć nowe, albo dwa od razu? Zawsze to większa szansa. Można nawet podzielić na forum dla 147 z dieslami i na 147 benzynowe. A potem jeszcze podzielić na FL i pre-FL, możliwości są spore
    A ja zadam Tobie proste pytanie.
    Czy zrobiłeś/wymyśliłeś kiedyś coś sam i się udało ? A jak się nie udało to spróbowałeś ponownie mimo porażki ???
    Może gdybyś spróbował, to zrozumiał byś, że warto coś robić, poza pierdzieleniem na forum.
    www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie

> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y

Użytkownik Romeo Avatar psylo
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Audi A5 Sportback

Domyślnie

Cytat Napisał Pablo. Zobacz post
    A ja zadam Tobie proste pytanie.
    Czy zrobiłeś/wymyśliłeś kiedyś coś sam i się udało ? A jak się nie udało to spróbowałeś ponownie mimo porażki ???
    Może gdybyś spróbował, to zrozumiał byś, że warto coś robić, poza pierdzieleniem na forum.
    Oczywiście, że tak. To teraz ja zadam Tobie również proste pytanie - jaki widzisz sens tworzenia nowego forum dla modelu 147? Szczególnie biorąc pod uwagę podejście do sprawy z jakim mamy do czynienia w tym przypadku - darmowy gotowiec, praktycznie zero własnej inwencji, czegokolwiek ciekawego i wymagającego wkładu i poświęcenia dla osiągnięcia konkretnego celu. No bo chyba nie bronisz tak zaciekle idei kompletnie pozbawionej sensu, co? Z całym szacunkiem, ale przypisywanie założeniu takiego forum górnolotnych bajek o próbowaniu czegoś w życiu i wytrwałości pomimo porażek jest dla mnie co najmniej zabawne "Pierdzielenie na forum" jest bardzo dobrym określeniem do tej sytuacji.
    Ostatnio edytowane przez psylo ; 13-02-2013 o 22:29

Mieszka w
    pablogarage.pl
    Auto

Domyślnie

Oczywiście, że tak. To teraz ja zadam Tobie również proste pytanie - jaki widzisz sens tworzenia nowego forum dla modelu 147? Szczególnie biorąc pod uwagę podejście do sprawy z jakim mamy do czynienia w tym przypadku - darmowy gotowiec, praktycznie zero własnej inwencji, czegokolwiek ciekawego i wymagającego wkładu i poświęcenia dla osiągnięcia konkretnego celu. No bo chyba nie bronisz tak zaciekle idei kompletnie pozbawionej sensu, co? Z całym szacunkiem, ale przypisywanie założeniu takiego forum górnolotnych bajek o próbowaniu czegoś w życiu i wytrwałości pomimo porażek jest dla mnie co najmniej zabawne "Pierdzielenie na forum" jest bardzo dobrym określeniem do tej sytuacji.
    Odpowiedź jest bardzo prosta.
    Co Cię to obchodzi, co ktoś sobie tam robi, w Twoim ogródku to zrobił, czy coś ???
    Jak ma taki kaprys, to niech sobie zakłada forum, jego sprawa, boli Cię to czy coś ? Jak to nie ma sensu, to się o tym przekona na własnej skórze.
    Jakby był zainteresowany opinią większości przeciwników, to by założył ankietę.
    Nie wyjdzie, to trudno. To założycielowi nie wyjdzie.

Użytkownik Fachowiec
    Mieszka w
    lubelszczyzna
    Auto
    155 1.8 16v T.Spark 103 kW 1996r.

Domyślnie

Też nie wiem w czym jest problem...
    Może chciał sobie forum założyć bo nigdy nie miał to sobie założył.
    Jedyne ciekawe dodatkowe forum to na temat TS-a 16V a tam "wyżal się wątek"

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

Jak to nie ma sensu, to się o tym przekona na własnej skórze.
    Chyba już... To nie chodzi o to, że ktoś komuś czegoś zabrania. Zasada jest prosta - widząc upadek poprzedniego forum dotyczącego 147 z całkiem bogatą bazą i sporą grupą użytkowników (gdy tam się rejestrowałem) trudno być optymistą w kwestii startu takiego forum od nowa przy (z tego co widać) mniejszym zaangażowaniu. Jeśli ktoś chce mieć forum to czemu nie - może śmiało zakładać - ale tam gdzie jest jakaś nisza do zagospodarowania.

Mieszka w
    pablogarage.pl
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał drift-r Zobacz post
    Chyba już... To nie chodzi o to, że ktoś komuś czegoś zabrania. Zasada jest prosta - widząc upadek poprzedniego forum dotyczącego 147 z całkiem bogatą bazą i sporą grupą użytkowników (gdy tam się rejestrowałem) trudno być optymistą w kwestii startu takiego forum od nowa przy (z tego co widać) mniejszym zaangażowaniu. Jeśli ktoś chce mieć forum to czemu nie - może śmiało zakładać - ale tam gdzie jest jakaś nisza do zagospodarowania.
    Tak, masz rację. Również byłem tam zarejestrowany.
    Mi chodzi o takie "siadanie" na gościa, że aż żal czytać .

Użytkownik Fachowiec
    Auto
    916 i 955

Domyślnie

a nie mówiłem??

Użytkownik Romeo Avatar psylo
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Audi A5 Sportback

Domyślnie

Odpowiedź jest bardzo prosta.
    Co Cię to obchodzi, co ktoś sobie tam robi, w Twoim ogródku to zrobił, czy coś ???
    Jak ma taki kaprys, to niech sobie zakłada forum, jego sprawa, boli Cię to czy coś ? Jak to nie ma sensu, to się o tym przekona na własnej skórze.
    Jakby był zainteresowany opinią większości przeciwników, to by założył ankietę.
    Nie wyjdzie, to trudno. To założycielowi nie wyjdzie.
    No cóż, wybacz, wydawało mi się, że jesteśmy na forum dyskusyjnym, gdzie podejmuje się dyskusje na poruszone tematy. Widocznie inaczej to interpretujemy skoro twierdzisz, że to miejsce gdzie ludzie się chwalą co robią w swoim ogródku a pozostali w dobrym tonie powinni się na ten temat nie wypowiadać. Czy mnie to boli? Bynajmniej. Ja jedynie wskazuję swoją opinię autorowi tego forum - może ją potraktować jak tylko zechce, wziąć do siebie albo otworzyć kilka innych bezsensownych forów. Ty się zajmujesz mechaniką, ja serwisami internetowymi i oprogramowaniem - sporo już tematyce forów "przeżyłem", jeszcze od czasów usenetu, i uwierz mi - nie ma ani grama sensu w zakładaniu czegoś takiego jak alfa147.fora.pl. To jest moja opinia i mam takie samo prawo ją wyrażać, jak i Ty możesz komuś innemu pisać, że głupio robi lejąc do silnika najgorszy olej (z tą tylko różnicą, że ja w tym miejscu nie będę tego osobnika przed Tobą bronił "pierdzieleniem", że w życiu trzeba wszystkiego spróbować, nie poddawać się itd.).

Mieszka w
    pablogarage.pl
    Auto

Domyślnie

. Ty się zajmujesz mechaniką, ja serwisami internetowymi i oprogramowaniem - sporo już tematyce forów "przeżyłem", jeszcze od czasów usenetu, i uwierz mi - nie ma ani grama sensu w zakładaniu czegoś takiego jak alfa147.fora.pl. To jest moja opinia i mam takie samo prawo ją wyrażać, jak i Ty możesz komuś innemu pisać, że głupio robi lejąc do silnika najgorszy olej (z tą tylko różnicą, że ja w tym miejscu nie będę tego osobnika przed Tobą bronił "pierdzieleniem", że w życiu trzeba wszystkiego spróbować, nie poddawać się itd.).
    Tutaj się zgodzę, masz rację.
    Patrzyliśmy na to z innej perspektywy.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar siapek
    Mieszka w
    W-wa Centralna
    Auto
    147 JTD 16V TI

Domyślnie

spodziewać się różnych efektów wykonując te same działania jest trochę idiotyczne. Forum istnieje już kilkatygodni i jest tam może 5 wpisów. Też nie widzę zakładania kolejnych.
    Chociaż wyznaję zasadę "volenti non fit iniuria". jak ktoś chce to proszę bardzo