Amen .
Amen .
poszło pw
jeżeli ktoś chce wyłudzać, to na siłę będzie szukał stłuczki z winy drugiej osoby i udawał nie wiadomo jak, .. koleżance zostało tylko powiedziane co i jak, skoro pytała apropo tego niemiłego incydentu jaki ją spotkał . Nikt nie kazał jej udawać i jechać do szpitala na miesiąc, tylko po prostu, że jeżeli coś ją boli i tak dalej, to że ma nie mówić "aa boli trudno" .
Koledzy ból to ból i bocian dobrze mówi ze można domagać się zadośćuczynienia bo sam sobie go nie spowodował. Ja mialem wypadek i auto do kasacji i też nie bylo ze mną najlepiej jak wysiadłem z auta wszystko bolało. Więc ja też jestem za tym zeby domagać się zadośćuczynienia nawt za ból. A co do samej szkody to na tych zdj nic aż takiego konkretnego sie nie stało ale polecam Ci koleżanko odstawić auto do ASO i rozliczać się bezgotówkowo bo jeżeli ubezpieczyciel nie bedzie chciał zapłacić to będzie sie dochodził serwis nie ty!
Jeżeli chcesz uzyskąc jakieś info co do zdrowotnego to pisz pw do mnie bo ja jestem własnie w trakcie odzyskiwania kasy![]()
Ostatnio edytowane przez TriXter ; 19-02-2013 o 19:32
dokładnie, aso swoje zarobi na tym zapewne i bedą do przodu, ale przynajmniej masz spokój i pewnośc że auto będzie dobrze zrobione i nie oszukiwane, a Ty oddajesz auto, i odbierasz gotowe i niczym się nie martwisz
Tak z doświadczenia powiem, że prawie zawsze warto się odwoływać od wyceny ubezpieczyciela. Jeżeli ktoś ma takie nie jasne sytuacje prawne to proszę pisać na priva, jeżeli będę mógł to pomogę.