Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Macie koledzy całkowita rację,logo na szych belli nie należy do najtrwalszych elementów pięć lat temu jak kupiłam oryginalne i teraz wygladają gorzej niż te które były wcześniejsze masakra.
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Okej - ale też nie popadajmy ze skrajności w skrajność - ford wymienia znaczki tylko młodsze jak 10 lat.
A od 2002-2003 roku znaczki forda są już dużo bardziej wytrzymalsze jak te wcześniejsze![]()
147 powodów do zadowolenia
mattom zgadzam sie z Tobą w 100% wcześniej miałem mondeo 2002r i znaczki były prawie jak nowe - zero zużycia, odprysków, itp.
Jakiś czas temu ktoś na forum pisał, że nowo nabyte logo AR polakierował bezbarwnym, żeby nic się z nim nie działo. Widziałem też już logo oklejone bezbarwną folią. Jak widać są sposoby na zwiększenie trwałości. Niestety logo np. w 159 też trafiały się marnej jakości bo widziałem już samochody które nie miały 3 lat a logo już zjechane totalnie. Szkoda bo to bardzo ładny element naszych samochodów. Ja u siebie w 147 wymieniłem przedni na nowy oryginał gdyż nie jest taki drogi (46zł z wysyłką) bo naklejka nie przypadła mi do gustu.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]