Strona 1 z 5 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Temat: ICS- Video Multiplayer

bobopszow
    Gość

Domyślnie ICS- Video Multiplayer

witam wszystkich znalazłem to na Youtube czy juz ktos to namierzył kto to robi

http://pl.youtube.com/watch?v=7z8fbQ...eature=related

pozdrawiam ar 166

bobopszow
    Gość

Domyślnie

witam wszystkich posiadaczy ar 166 i zapraszam do obejrzenia filmiku link podany wyżej i podzielenie sie sugestiami i próbą nawiązania kontaktu z osoba która ten wynalazek przedstawiła e-mail z holandi jest podany w filmie ja ze jestem noga z angielskiego i holenderskiego nic nie zdzialłam w tym kierunku ale mysle ze spólnymi siłami damy rade ten patent pszenies do naszych AR166 nadmieniam ze to nie ma nic wspólnego z kablem RGB ady podłączyc dvd.

kmito
    Gość

Domyślnie

W pierwszym momencie nie przyjrzałem sie dokładnie.
    Ciekawa sprawa.
    Rozwiązanie oparte na kablu RGB to wygląda wobec tego jak zwykłe druciarstwo.
    Na pewno nastąpiła zmiana oprogramowania ICS lub odblokowanie ukrytych funkcji.
    Przypominam, że podobny system funkcjonował w Porsche.
    Podejrzewam, że wpięcie nastąpiło mod strony czytnika nawigacji.

Użytkownik Romeo Avatar blackalfa166
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 166 3.0 V6 1999; AR 166 3.0 V6 2002; JEEP Grand Cherokee V8 5.9 1998; Cadillac Seville STS

Domyślnie

no pogrzebałem trochę w necie i znalazłem http://www.automob.ca/common/SiteMed...%20March08.pdf takie cusik co współpracuje z radiem porsche a to dokładnie takie sam system jak nasz dokładnie taki sam ICS

warto zatem wysmarować maila do gościa i zapytać co i jak

bobopszow
    Gość

Domyślnie

to bybyło piekne ale sam gosciu opisuje ze to działa i w alfach 166 lancia libra i porsche

Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 166 3.0 V6 1999; AR 166 3.0 V6 2002; JEEP Grand Cherokee V8 5.9 1998; Cadillac Seville STS

Domyślnie

ja juz kiedyś dawno temu znalazłem w necie coś co przedstawiam poniżej na fotce i podczas reinstalacji systemu utraciłem zapisany adres tej stronki i nie mogę nigdzie tego znaleźć ale generalnie jest to własnie taki adapter do ICSa

Mieszka w
    Łódź
    Auto

Domyślnie

sorry za posta pod postem ale znalazłem jeszcze taki adapter

Użytkownik Maniak resoraków Avatar b-ski
    Mieszka w
    PiotrkĂłw Trybunalski, Poland
    Auto
    Bella 166 2,4jtd Millenium

Domyślnie

Witam, bardzo interesująca sprawa z tym ICSem. Znalazłem jakieś forum gdzie jest chyba mowa o tym patencie ale nie jestem pewien bo czarna magia ten język ;// ;// Ale jeden z forumowiczów chyba to posiada w swoim aucie tyle wywnioskowałem po obrazkach :mrgreen: :mrgreen:

oto link: http://com2.runboard.com/balfaromeo166clubforum.f26.t8807|offset=100

Ps. Sory, że tak z innej beczki. Widzieliście jakie fotki tam maja w galerii :shock: :shock: najlepsza jest 166 cabrio i kombii : http://s11.photobucket.com/albums/a157/AlfaRomeo166/

bobopszow
    Gość

Domyślnie

tu sa zdjecia jak to podłaczyc te adaptery
    Załączone obrazy Załączone obrazy Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	2a1_125.jpg
Wyświetleń:	263
Rozmiar:	77.6 KB
ID:	3744