Panowie i Panie jak ktoś potrzebuje FES 3.6 Full lub MultiES 1.2 Full to proszę o wiadomość na prv, mogę wysłać mailem 100% sprawne (testowane)
Panowie i Panie jak ktoś potrzebuje FES 3.6 Full lub MultiES 1.2 Full to proszę o wiadomość na prv, mogę wysłać mailem 100% sprawne (testowane)
Ostatnio edytowane przez ar2rMa ; 01-03-2013 o 22:11
A ja mam trochę inne pytanie, ale uważam że temat jak najbardziej odpowiedni.
Ostatnio z FESa korzystałem ponad rok temu, wiem że w między czasie program został zaktualizowany kilkukrotnie.
Czy doszły może jakieś bajery dla naszych 159?
Np.
- Automatyczne składanie lusterek (jak w brerze),
- automatyczne domykanie szyb (jak w wczesnych wersjach 159),
- itp.
Czy ELM327 Bluetooth różni się czymś od kabla? Czy tylko tym że jest bezprzewodowy? Bo na BT jest o tyle fajny, że można podpiąć pod laptopa/telefon bez problemu.
Czy te 2 moduły czymś się różnią?
http://allegro.pl/elm327-bezprzewodo...067928778.html
http://allegro.pl/bezprzewodowy-elm-...060040919.html
Który lepiej wybrać?
pozdrawiam
mam bezprzewodowy i przewodowy u mnie niczym się nie różnią działają tak samo, bezprzewodowy mam ten czarny ten droższy nieco, działa bardzo dobrze tylko przed kupnem powiedz sprzedawcy żeby sprzęt mógł współpracować w pełni z Fiatecuscan-em bądź Multiecuscan-em chyba że będziesz pracował na innym programie.
Okej, tak zrobię, dzięki! A ten moduł da radę 'zamknąć na stałe' za obudową? Bo chyba gdiześ tu czytałem że jest z tym problem?
No i pytanie żółtodzioba, jak 'wyjąć' tą obudowę by dostać się do tej 'centralki'. Odkręciłem śrubę (tzn sporo kręciłem w powietrzu aż się zorientowałem że już nic dalej nie idzie), ale za każdym razem jak chciałem ruszyć to praktycznie ani drgnęło. Jest jakiś na to łatwy sposób czy trzeba się posiłować trochę? Z której strony i jak to złapać.
Pozdrawiam.
nie sprawdzałem czy można zamknąć obudowę, sprawdzę, ale nie wiem czy nie będzie zakłóceń bo jak w 147 zostawiam moduł bezprzewodowy to wszystko świruje podczas jazdy prędkościomierz, wyskakują błędy vdc,asr i wiele innych
No jakbyś mógł zobaczyć jak to się w 159tce sprawuje i czy się mieści, byłbym wdzięczny![]()
sprawdziłem nie zmieści się, jedynie można odpiąć pokrywę, podczas jazdy urządzenie nie robi zakłóceń.