a co to za odcień ?
a co to za odcień ?
Z nazwy lakier ala chrom , w praktyce wychodzi ciemniejszy srebrny z drobnym ziarnem . W tej firmie klasyczny srebrny ma duże ziarno a to mi się nie podobało , kwestia gustu .
Włoskie maszyny mimo swoich wad i kontrastów są wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju. Są dla pasjonatów , nie dla konsumentów![]()
elegancki felunek Mihuja moje Zenderki wczoraj założyłem już na alfę. wyglądają wyśmienicie
![]()
ładne ładne Mihu też chyba już za tydzień oddam swoje.
Jeszcze takie pytanko sam je przygotowałes do malowanka
czy poprostu zawiozłes a oni wszystko od A do Z
słuszna uwaga Bocian, ale często bywa tak, że ktoś kupuje nowe używane felgi i chce je odnowić i mieć drugi komplet na lato. Właśnie ja tak miałem. Za niedługo zrobię fotki mojej Smoczycy i pokaże w poście mojej Alfy jak się kółeczka prezentują![]()
Niestety w 4 na 6 zakładów w których robiłem felgi wymagane było dostarczenie gołych felg . W moim przypadku kupiłem gołe 17' do 166 jedynie na piątej była opona więc problem z głowy . A tak to najlepiej zrobić jak napisał feuerland , czyli wykorzystać moment przekładki ,żeby nie brnąć w zbędne wydatki .
Włoskie maszyny mimo swoich wad i kontrastów są wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju. Są dla pasjonatów , nie dla konsumentów![]()
koledzy ja mam serwis wulkanizacj w gliwicach ,powiem wam że przerabiałem już nie jednego fachowca od renowacji felg alu .i postanowiłem pojechac do tych katowic i zawieśc ze dwa komplety felg do piaskowania i lakierowania .
na miejscu zobaczyłem ze 20 kompletów gotowych już felg i naprawde gośc jest wyjątkowo dobrym fachowcem , fak srebrny kolor nie jest rewelacyjny ale pozostała paleta jakom oferuje wychodzi rewelacyjnie a pamientajcie że lakierowanie proszkowe jest 100% trwalsze .
dlamnie jest to gośc godny polecenia
Felgi dziś odstawione do Katowic będzie biały połysk jak odbiore to zrobie i wrzuce pare fotek