Szukam firmy(warsztatu) w Zielonce ,gdzie można zregenerować alu-felgi. Chodzi mi o pełne SPAczyli usunięcie otarć i bąbli oraz porządne malowanie-w cenie adekwatnej do wartości felg.
Szukam firmy(warsztatu) w Zielonce ,gdzie można zregenerować alu-felgi. Chodzi mi o pełne SPAczyli usunięcie otarć i bąbli oraz porządne malowanie-w cenie adekwatnej do wartości felg.
Jeśli chcesz to mogę dać Ci namiary na taki zakład (przetestowany) w Żaganiu ale jeśli godzi o ZG to niestety nie mogę pomóc
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
Ostatnio nie mam czasu na zaglądanie na forum dlatego też dopiero teraz odpisuje.
Prostowanie felgi (na maszynie rzecz jasna) i o ile dobrze pamiętam ze zdjęciem i założeniem opony+wyważenie chyba 75zł za 1. Jeśli chodzi o renowację kpl to myślę że można negocjować ceny jeśli będziesz robić wszystkie 4
"Zych" serwis ogumienia
ul Spółdzielcza 1
68-100 Żagań
tel (068)478 46 79
kom 600 888 208
EDIT:
jak lecisz od strony Zielonej na Iłowę, przejeżdżasz pod pierwszym mostem W Żaganiu zaraz za światłami i to jest bodajże drugi skręt w prawo. Jakieś 100-150m prosto, skręcasz w lewo na duży plac..
Ostatnio edytowane przez aniol_jojo ; 05-11-2011 o 21:43
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
Dzięki serdeczne,jak będę miał chwilę czasu to podjadę do tego warsztatu,bo cena za komplet jest uzależniona od stanu felg, a tego przez telefon nie widaći konieczna jest "wizja lokalna"