DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Autosklep to sklep. Kiedyś dzielili posesję z Elteam - warsztatem i serwisem alf/lancii. Teraz mają zupełnie odrębną lokalizację, chociaż nadal elteam kupuje u nich części.
Kurde, sory ale muszę się wypowiedzieć.
Czemu od razu pojawił się odrębny dział poświęcony owemu sklepowi i do tego jeszcze nad tematem nasze belle?
Bez urazy, ale trochę to dla mnie dziwne i razi w oczy.
mi też się nie podoba to że wystarczy zapłacić i można robić na forum co się chce. W ostateczności temat ten powinien być na samym dole działu bazar
Jest:
- Alfa Romeo 159 1.9 JTD 150 KM 2006 r
Była:
- Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2003 r
- Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2001 r
Też mam nadzieję, że to tylko dobry żart i temat ten zostanie przeniesione do działu bazar tam gdzie jego miejsce.
Takie "małe" sugestie po wizycie na waszej "stronie":
1. Czy tylko ja mam problem, że jedyną dostępną marką jest Alfa Romeo. Chciałem zerknąć sobie na ceny części do swojego Punto II a tu ****. Mam rozumieć, że będziecie oferować przez stronę części tylko do AR tracąc klientów w przypadku naszych drugich aut.
2. Poszedłem dalej i chciałem porównać ceny elementów zawieszenia do do swojej AR 166 i znowu ****.
3. Praktycznie do mojej AR to są same pierdoły i nic konkretnego.
4. Jeśli sklep chce wejść na forum tak jak to miało miejsce tutaj, to oferta i strona powinna być taka, że mucha nie siada.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Tak w sklepie są tylko części do Alfy. Wiadomo, że dublują się z tymi do Fiata czy Lancii. Gdybyś potrzebował jakiś części do innych marek wystarczy napisać, a zrobimy wycenę.
Co do porównywarki produktów, pracujemy nad tym. Powinna się pojawić za jakiś czas.
Czego konkretnie brakuje Ci do Twojej Alfy ?
Nie chcę być upierdliwy, ale w bannerze reklamowym macie błąd ortograficzny![]()