będzie dobrze ale dopracujcie stronkę , i pomyślcie nad innymi uwagami Alfaholikow .
czekamy na efekty
będzie dobrze ale dopracujcie stronkę , i pomyślcie nad innymi uwagami Alfaholikow .
czekamy na efekty
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo
Czemu macie tak drogą poduszkę górną silnika (drążek reakcyjny) do 1.9 JTD - 110 zł kiedy u konkurencji (każdy wie jakiej) jest to zaledwie 73 zł?
Jest:
- Alfa Romeo 159 1.9 JTD 150 KM 2006 r
Była:
- Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2003 r
- Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2001 r
Nie wszystko się da mieć najtaniej. Wystarczy, że konkurencja ma dobre układy z hurtowniami, które są dystrybutorem IMPERGOMU.
No to ja napiszę coś pozytywnego
Rozrząd do 159 1.9 JTDm 16v pod postacią:
- pasek Gates
- rolki SKF
- pompa SKF
wychodzi 524 pln - jako, że zakup powyżej 400 pln, to przesyłkę mamy gratis.
Dla porównannia - na rozrząd.pl powyższy zestaw dostaniemy za 536 pln + koszty przesyki (kurier 19 pln) co daje nam 555 pln.
Nie jest więc tak, że wszystko be. Dajmy szansę.
"Alfa Romeo ma wszystko, czego potrzebuje: rzesze rozmontowanych emocjonalnie fanów..."
"Od takiej marki jak Alfa Romeo oczekujemy wysmakowanych detali, które zamieniają zwykłą czynność prowadzenia samochodu w celebrację kontroli nad maszyną"
Szkoda, że do mojej Belli macie tak mało części. Potrzebowałbym łożysko persona i parę innych drobiazgów których u Was nie znalazłem![]()
Oferta do 164 i do 155 będzie uzupełniona w tym tygodniu.
No z cenami to cienko maja. , przeliczajac tzeczy ktore bym potrzebowal , i patrzac na strone z cenami innych rzeczy - mowie Dziekuje
Ostatnio edytowane przez GhostRider ; 05-03-2013 o 08:03
Serwis Samochodów Włoskich Mr.Alfa
ALFA ROMEO LANCIA FIAT ABARTH MASERATI FERRARI
TEL.515-428-547
Rembertów ul.Górna 1 05-555 Tarczyn
https://serwis-samochodowy-mralfa.business.site/
https://www.facebook.com/profile.php?id=61550785227458
O stronie rozrząd.pl pisałem już jako ostrzeżenie.
To jest cena pod warunkiem oddania starego oryginalnego rozrządu. Jeśli tego nie zrobimy to trzeba doliczyć jakąś chorą kaucję. Oczywiście nie jest to napisane ani na ich stronie. Co więcej wytknąłem im, że działają sprzecznie z ich własnym regulaminem...
Pisałem w innym temacie, że nie będziemy kasować postów gdy będą dotyczyły naszych błędów, czy słabych cen i słowa dotrzymam. Ale nie po to płacimy pieniądze za reklamę, żeby w naszym temacie reklamował się ktoś inny. Post napisałem gwoli wyjaśnienia.
Niestety w internecie nie wszystko działa na zasadzie płacimy kasę = dostajemy reklamę. Szczególnie reklama przez różnego rodzaju fora nie działa w ten sposób![]()
Trzeba być miłym dla swoich odbiorców i pokazać się z lepszej strony.
Jak narazie wasza reklama jest bardziej nahalna - czego osobiście nienawidzę - a jak widać ceny różne.
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."