Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Temat: ASO Nagórscy Łęczyca k. Poznania - kraina rozmaitości :D

Użytkownik Alfista Avatar zieloo007
    Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    Była 156 1.9 jtd, jest Toyota Avensis t27 '18

Domyślnie

Cytat Napisał mathewc Zobacz post
    Z tego co mi wiadomo, coś w pompie wtryskowej.

- - - Updated - - -

No jest to jedyne ASO do jakiego trafiłem, gdzie widać, że włoskie auta to nie tylko ich praca, ale też pasja No i w sumie jedyne, gdzie oprócz wymiany oferują czasem naprawę niektórych elementów
    Dokładnie ja odstawiając kiedyś wiele razy belle na różne naprawy byłem mega zadowolony i pewny, że robota bedzie wykonana fachowo. I jakos dziwne miałem i tylko tam odczucie, ze oddając bellę w dobre ręce nie tylko bedzie fochowo i na czas, ale cena za robocizne w ogóle nie będzie odgrywała zadnej roli. Nigdy i niegdzie wiecej takiej sytuacji nie miałem...

A dodatkowo widać u właściciela serwisu niesamowitą pasję i wiedze nie tylko o mechanice ale o marce...

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

To Maserati stoi tam od jesieni... Ciekawe dlaczego.
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Lancia Thesis 2.4 JTD 10V

Domyślnie

Nie wiem, ale jak dla mnie to niech stoi jak najdłużej! Żebym miał na co popatrzeć przy kolejnych wizytach
    Alfa lover ;p

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Alfa 159 1.9 JTDm 16V

Domyślnie

a ja się waham z naprawą...nie wiem czy jechać do Nagórskich czy do Cinsoftu (jestem z Poznania, ale odległość nie ma żadnego znaczenia dla mnie) z tym że skłaniam się bardziej w kierunku tego drugiego, bo słyszałem tylko same superlatywy (i nie tylko z tego forum), a poznańskim mechanikom (w tym ASO) serdecznie dziękuję...nie wiem tylko jak u Nagórskich...

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Lancia Thesis 2.4 JTD 10V

Domyślnie

Zdecydowanie odwiedzanym przeze mnie mechanikom Poznańskim(w tym ASO- oprócz Nagórskiego) także mówię NIE Nie słyszałem o Cinsofcie, ale z moją "Włoszczyzną" wolę jeździć do Nagórskich (teraz mam Thesisa, który ze swoimi 56 komputerami uważany jest za wóz z technologią NASA a jakoś sobie z nim radzą bez problemów mam też Ypsilona ze skrzynią DFN i też go ogarniają). Raz z alfą 146 pojechałem gdzie indziej i przypłaciłem to końcem przygody z moim TS`em;/ U Nagórskich widuję sporo 159, więc chyba mają je obcykane
    Alfa lover ;p

Użytkownik Alfista Avatar zieloo007
    Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    Była 156 1.9 jtd, jest Toyota Avensis t27 '18

Domyślnie

Zdecydowanie odwiedzanym przeze mnie mechanikom Poznańskim(w tym ASO- oprócz Nagórskiego) także mówię NIE Nie słyszałem o Cinsofcie, ale z moją "Włoszczyzną" wolę jeździć do Nagórskich (teraz mam Thesisa, który ze swoimi 56 komputerami uważany jest za wóz z technologią NASA a jakoś sobie z nim radzą bez problemów mam też Ypsilona ze skrzynią DFN i też go ogarniają). Raz z alfą 146 pojechałem gdzie indziej i przypłaciłem to końcem przygody z moim TS`em;/ U Nagórskich widuję sporo 159, więc chyba mają je obcykane
    A byłeś u Kotowicza na Starołęce ? Ja serwisowałem tez u niego i złego słowa o nim nie mogę powiedzieć, więc wg mnie, są to 2 warsztaty, w któych warto serwisować (Kotowicz i Nagórscy).

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar nico
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Giulia

Domyślnie

ja jestem zadowlony - Piotr to nie jest zwykły "mechanior", z którym nie chce się gadać - człowiek kultularny, zna się na rzeczy no i ceny też nie są jakieś kosmiczne u niego.
    Reasumująć - ja tylko do Łęczycy jeżdżę z moim autem i nie zamierzam zmieniać miejsca serwisowania mojej belli.
    pzdr
    nico

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

Jakbym miał tam bliżej to pewnie też bym jeździł - nawet chociażby tylko popatrzeć na te czerwone AR. No ale byłem raz i musi mi starczyć na razie .

Użytkownik Romeo Avatar Abidibi1509
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM

Domyślnie

aż dziwne, że oni nie kasują za bilety mogliby swobodnie okrzyknąć mini muzeum Alfy

dokładnie 15 kweitnia ubiegłego roku Montreal był na chodzi i miał się dobrze

Użytkownik Embrion
    Auto
    Giulietta 1.4 MA, 170 KM

Domyślnie

Czy ten serwis Nagórscy to jest ASO Alfy? Piszecie ASO, a na www.alfaromeo.pl ich nie ma. Jak to jest?