dziś o 7:00 rano w Piotrowicach Wielkich widziana wiśniowa? granatowa ? 159 poszły awaryjki odmrygane było długimi pozdrawiam![]()
dziś o 7:00 rano w Piotrowicach Wielkich widziana wiśniowa? granatowa ? 159 poszły awaryjki odmrygane było długimi pozdrawiam![]()
166 2.4 JTD '00 - była
164 2.0 V6 TB '91 - była
156 1.9 JTDm '04 - już nie
156 1.8 TS '00 - juz nie ma
164 2.0 V6 TB '93 - jest
Spider 2.0 TS '01 - w dobrych rękach
MIlano Verde 3.0 '87 - Ha!
Do tego Golf 7, 2xRenault 16, Pontiac Executive, Fiat 127 Sport, 2xMaserati Biturbo, 2xGeo Storm, Mini Classic 35, Datsun Violet, Fiat 124 Spider...
pozdrowienia dla niebieskiej 156 sedan stojącej pod salonem z urządzeniami do solarium w Mikołowie
pozdrowienia dla pani w białej Julce SWD 03... spotkanej pod skarbowym i pod sparem w Wodzisławiu
Q2,K&N,BREMBO ORO,TAROX 114 CORSA,OZ ULTRALEGGERA 18',BRIDGESTONE POTENZA ADRENALIN,GOODRIDGE,SEBRING,BILSTEIN B14 PSS,MILLERS CFS
Pozdrowienia dla "alfaholika", którego zaczepiłem w Krakowie na stacji, czarna 75.
Szkoda tylko, że gość nie lubi naszego forum i forzaitalia![]()
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"
Pozdrawiam oramkowaną 166 (przed liftowa) rej. KOL... kolor granatowy metalik. Stała zaparkowana pod pocztą głowną w Tychach około 13:30.
Ostatnio edytowane przez sickboy ; 08-03-2013 o 19:51
a ja pozdrawiam srebrną gtv albo spider ( nie pamiętam co to za model) jechałem kawałek za Tobą na 94ce od świateł koło w Strzemieszycach zjeżdżałeś w kierunku saint gobain. Mrugnąłem ci długimi i machnąłem ręką ale nie wiem czy widziałeś![]()
Co prawda zderzak jest pociągnięty tylko podkładem, ale żeby od razu lakier odłaził warstwami? Nie zauważyłemDopiero zacznie odłazić, bo moja dziewczyna ubiła na śmierć sarnę (menda przechodziła przez jezdnię w nieoznakowanym miejscu
, więc lewy błotnik jest średnio ładny. Tak czy inaczej, pozdrawiam.
Pozdrawiam czarną 147 koło której parkowałem dziś przy Tesco na Towarowej w Tychach nr. rej. ST...5C oraz czarną Giuliettę która ok. godz 15 przepuściła mnie na Armii Krajowej![]()
Pozdro dla JAMROZW dzisiaj na swiatelkach w Cz-Dz.