magiel drążki ok, cieżko tą poduszkę amortyzatora wymienić?
magiel drążki ok, cieżko tą poduszkę amortyzatora wymienić?
u mnie tez wlasnie cos zaczelo stukac od strony lewego kola,slychac delikatne stuki przy krotkich ruchach kierownica, tak jakby drazek kierowniczy od strony maglownicy (nie przy zwrotnicy) i teraz czy moge wymienic drazek czy to raczej maglownica padla
Ostatnio edytowane przez mbronowicki ; 09-03-2013 o 09:44
Ostatnio edytowane przez Cannabis ; 09-03-2013 o 10:16
ok czyli najlepiej jak pojade na trzepaki, wlasnie bylem na poczatku lutego i mialem wybita tuleje na dolnym prawym wachaczu no i gumy stabilizatora, wachacz wymienilem gumy tez ale nie bylem jeszcze na zbierznosci podjade jeszcze raz na trzepaki przed zbieznoscia, dzieki za odpowiedz![]()
najłatwiej sprawdzić maglownicę maksymalnie skręcając kierownicą w prawo i najechać na krawężnik albo jakiś podjazd. jak są koła skręcone w prawo to wtedy listwa jest wysunięta i najbardziej słychać stukanie .
U mnie było to samo mam tak usytuowany parking, że jest lekko pod górkę i krawężnik mały na wjeździe, żeby wjechać zawsze musiałem skręcić na maksa kołami w prawo i przejechać przez ten krawężnik i w momencie najeżdżania na niego był jeden dość głośny stuk , irytująca sprawa cała zawiecha nowa ,brak luzów, aż pewnego dnia wymieniłem magiel i jak ręką odjął .