Koledzy nie dziala mi blokowanie drzwi. Chodzi mi o przycisk ten z kluczykiem. Wciskam go i nic nie podswietla sie i zero reakcji zamków. Czy mam rozwalony ten włącznik czy moze gdzies musze to aktywowac. Jesli tak to prosze o porade. Alfa z NAVI.
Koledzy nie dziala mi blokowanie drzwi. Chodzi mi o przycisk ten z kluczykiem. Wciskam go i nic nie podswietla sie i zero reakcji zamków. Czy mam rozwalony ten włącznik czy moze gdzies musze to aktywowac. Jesli tak to prosze o porade. Alfa z NAVI.
Odepnij klemy od aku i spróbuj ponownie. W moim przypadku pomogło.
"Gdyby porównać światowe marki do ciała człowieka to Toyota byłaby mózgiem , Aston Martin twarzą , Cadillac brzuchem a ALFA ROMEO sercem i duszą"
Jeremy Clarkson TOP GEAR 11/4
Mialem odpinane i nic![]()
A ten drugi przycisk od ASR działa? Może wtyczka jest niedociśnięta? Ściągnij ten panel i sprawdź.
wlasnie mialem to napisac.Podwaz tylko uwaznie od strony podlokietnika z obu stron(od pasazera i od kierowcy) nastepnie przesuwaj sie w kierunku konsoli sa chyba 4 spinki.Uwazaj pozniej zeby nie uszkodzic kabli.Nie pociagnij za silno do gory.Odchylisz,sprawdzisz czy sa wpiete wtyczki.Najlepiej wypnij i wepnij ponownie.Moze pomoze
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Licznik km nie miga Ci może?
Panowie sory że podbijam bo wiem że ten temat już był wyjaśniany ale szukam, szukam i nie moge znaleźć. Dzisiaj nagle przestało działać blokowanie drzwi, licznik przebiegu miga ciagle, nie działą termometr, szyby też nie działaja. Jakby ktoś mogłoby napisać czym to jest spowodowane albo dać linka do tematu z opisem. Pozdrawiam![]()
Problem rozwiązany, znalazłem wypowiedz że wystarczy zdjąć tapicerkę drzwi i poodłączać wszytskie wtyczki i wpiąć je jeszcze raz. Tak też zrobiłem i faktycznie jest wszystko dobrze już