u mnie tez nie ma niestety![]()
u mnie tez nie ma niestety![]()
No to niestety zostałem wprowadzony przez sprzedawcę w błąd...
Celowo zapytałem, czy to konkretne auto ma alarm (tak było w ogłoszeniu), bo było mi to potrzebne do ubezpieczenia AC.
Nie zależało mi tak naprawdę na alarmie, ale na prawdziwej informacji. Szkoda...
Tym bardziej, że auto kupowałem w Krakowie, od jednego z polecanych sprzedawców.![]()
Mam distinctive, nie mam przycisku od alarmu w podsufitce, ale mam alarm. Czy to znaczy że mam jakiś dodatkowy alarm? Mam jakieś oznaczenia na szybie sugerujące, że jest to jednak oryginalny alarm. Czy w FES są jakieś opcje związane z alarmem?
A jak macie przy zamykaniu drzwi z pilota, tylko mrugnięcie kierunkowskazami czy też kierunki + sygnał dźwiękowy "bip" ??
Ponoć sygnał dźwiękowy zależał od rynku na jakim była sprzedawana dana sztuka.
Ja, jak pisałem wcześniej ma wer. Distinctive bez alarmu, przy zamykaniu centralnego zamka mam tylko mignięcie kierunkami bez "bip", zauważyłem też że nie mam funkcji "SAFE LOCK" czyli ryglowania drzwi a szkoda bo w poprzednim samochodzie miałem i używałem.
ja mam tylko migniecie kierunkowskazami nie mam zadnego sygnalu dzwiekowego
ale mam safe locka po przekroczeniu 20 km/h
ja mam Safe Locka.Jak zamkne z pilota to nie otworzy nikt w srodku ale nie musze 2 razy naciskac zamykania na pilocie,wystarczy raz z tego co pamietam.Jak zamykam/otwieram nie mam zadnego sygnalu dzwiekowego.Tylko kierunki mrugaja
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html