Jak łun nie zechce, to ja wezmę, może podpasuje bo nie wiem na której puszcze filtra będę składał auto![]()
Jak łun nie zechce, to ja wezmę, może podpasuje bo nie wiem na której puszcze filtra będę składał auto![]()
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Ok![]()
Chcem Ci jomtylko właśnie kolego jakie masz wymiary tej wkładki, od jakiego silnika. Bo tam różne wymiary są. A i jeszcze jedno, masz może całą tą obudowę filtra??? Bo się dopatrzyłem że mój poprzedni galasty mechanik połamał mi ją ( chociaż nie wiem jak on to zrobił sokoro nie robił nic przy filtrze ). Jak coś to ja bym pewno podjechał do Ciebie, kupię wtedy 2 x 4pack to się zintegrujemy hehehe tylko kierowce sobie muszę znaleźć. A i jeszcze jedno pytanie, czy te wkładki naprawdę źle działają na przepływki tak jak wcześniej koledzy pisali?
- - - Updated - - -
WHY???
Aha czyli jednak chyba lepiej jeździć na tradycyjnym. Chociaż może tak dla sprawdzenia pojadę do kolegi balc3r`a i zobaczymy jak będzie funkcjonować ta wkładka z lepszym przepuszczaniem powietrza.
Tyle że większość sportowych wkładek też wymaga oleju do poprawnej pracy.
No i stożek to przeważnie naprawdę spory hałas w czasie jazdy który nie każdemu odpowiada.
"... I guess it's just the way I'm wired."
www.delta-HF.com
co do dzwieku stozka to jest gdzies moj filmik na youtubie poszukajcie i zobaczyc jak jest głosno
Tak w sumie - jak ktoś się zastanawia, czemu rozważam taki wkład lub stożek, a innym odradzam - prosta przyczyna:
silnik który wkładam do Belli nie ma przepływki z gorącym drutem/płytką, a przepływkę klapową - z taką możnaDo tego, ja ją pewnie wywalę i wsadzę MAP, wtedy też można ^^