Dla Ciebie to 2.5 jest już raj w porównaniu do twojegoDla mnie raj to 3.2 bo 2.5 mam codziennie
![]()
Dla Ciebie to 2.5 jest już raj w porównaniu do twojegoDla mnie raj to 3.2 bo 2.5 mam codziennie
![]()
Większym rajem od Twojego 2.5 było Stilo 1.9, które przy 'rozsądnych' prędkościach Cię objeżdżało i paliło mniej niż połowę tego, co Twoja 156
A teraz większym rajem od Twojej 2.5 jest moja 2.0, bo 10l gazu na 100km u Ciebie byłoby średnio osiągalne- więc dla mnie rajem są teraz niskie koszty dojazdu
![]()
To po co sprzedałeś Stilo i kupiłeś TSa, a w domu mówisz, że gdyby nie duże przebiegi to kupiłbyś V6. Od kiedy zwykłe 2.0 jest lepsze od V6 - o 1.9 nie wspomnę? Od kiedy oceniasz samochody na podstawie ich spalania? Nie poznaje Cie![]()
Może i u mnie 10/100 nie jest osiągalne, ale mi na tym nie zależy, a objechać kogoś to ja rozumiem jako - wyprzedzić/zostawić w tyle, a jakoś sobie nie przypominam czegoś takiego, bo to że do 50km/h diesel jest szybszy to normalneW Stilo miałeś lepszy moment niż w GTA więc może trzeba było nie sprzedawać jak to taki raj?
![]()
Stilo sprzedałem dlatego, że nie chciałem diesla. Stilo to Fiat... a 156 to Fiat ale z nieco wyższej półki.
Nie twierdzę, że TS jest lepszy, tylko lepszy dla mnie na chwilę obecną. Gdybym jeździł tyle, co Ty, albo gdybyś mi za paliwo płacił, kupiłbym V'kę i wtedy nie wywyższałbyś się tym, że mam 'pół litra' więcej pod maską
I dobrze wiesz, że nie próbowaliśmy do 50km/h ... inna sprawa, że kiedy w ten dzień zacząłeś się 'odgrażać', że możemy spróbować przy 180, to na drugi dzień przyszedłeś, że 'auto Ci nie chce jechać i powyżej 160 nie chce iść'![]()
![]()
![]()
Naucz się czytać ze zrozumieniem, a później wypowiadajBo z Bocianem też się sprzeczałeś, a racji nie miałeś
- - - Updated - - -
. . .
- - - Updated - - -
Ja Ciebie teżBo odkąd masz kupioną V'kę, uważasz się za lepszego niż inni
![]()
Taki forumowy 'Wujek' tylko w lightowym wydaniu![]()
Jak masz jakiś problem to może nie na forum, bo masz blisko do mnie.
Ostatnio edytowane przez Morbob ; 22-03-2013 o 21:22