A może zrobić taki myk - ja będę czw-sob. Chętnie odsprzedam pozostałe dni. Ktoś chętny?
A może zrobić taki myk - ja będę czw-sob. Chętnie odsprzedam pozostałe dni. Ktoś chętny?
Takie coś to zapewne głównie kwestia dogadania między forumowiczami.. jednak pozostaje jeszcze kwestia identyfikatorów i może jakichś innych gadżetów..
Co do "różnych cen" w zależności od tego na ile ktoś może przyjechać..
Dać to by się pewnie dało.
Pamiętajmy jednak, że LIGAR robi to charytatywnie i w ramach swojego wolnego czasu.
Jak zacznie spełniać prośby w jednej kwestii to zaraz pojawią się inne prośby, życzenia a nawet żądania.
Ludzi zapisało się całkiem sporo i nie da się wszystkim dogodzić.
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
Dostałem odpowiedź z ośrodka,że zwierzaki są mile widziane![]()
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992-pozostały piękne wspomnienia 03.09.2017
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone
to dobrze , bo tak 1/3 musiała by opuścić ośrodek , bo z niektórzy to nie złe zwierzaki
Nie chcę nikogo ponaglać(bo organizator ma sporo roboty) ale skoro do końca kwietnia miały być finalizowane zaliczki za zlot to powoli przydałaby się informacja na jakie konto je wpłacić. przecież info na privie o spływie się już pojawiło. Nocleg też chyba jest ważny chyba nawet ważniejszy od kajaków.... Chyba nie będziemy nocować w kajakach???
Niech nikt nie bulwersuje się moją wypowiedzią... To tylko tak w geście przypomnienia...
![]()
Ale póki jest czas to lepiej ogarnąć kilka atrakcji i od razu doliczyć do kosztów niż 10 razy pisać i zgraniać po kilka przelewów od każdego. Ciśnienia przecież nie ma, najważniejsze że zlot będzie a tak jak gadaliśmy rok temu nie ważne gdzie i jak, jak trzeba to i pod namiotami będziemy siedzieć![]()
Na wszystko przyjdzie poraWiadomo ile, wiadomo do kiedy wiec każdy wszystko wie. Nie wierze, że potrzebujecie ponad miesiąc na zrobienie jednego przelewu. A jeśli tak to już zacznijcie oswajać się z tą myślą, to koło dziesiątego powinien przelew od was wyjść
![]()
Wzorem lat ubiegłych poproszę o potwierdzenie uczestnictwa w zlocie na maila zlotowego.
Uwaga! Odpowiadacie za osoby, które z wami przyjadą i przede wszystkim za siebie.
Info na PW zostało przesłane do zapisanych. Nie wszyscy z listy dostali, ponieważ na obecną chwile jest więcej chętnych niż miejsc. W miarę rezygnacji będę rozsyłał kolejne info na PW. Po przesłaniu danych zwrotnych na skrzynkę zlotową, każdy z osobna dostanie odpowiedź na maila z danymi do przelewu.
...Wasze dane potrzebne mi są aby zaciągnąć kredyt w banku na powrót z kanarów. Kasa z toru się skończyła i nie mam na samolot
- - - Updated - - -
Druga sprawa to mamy tylko 17 chętnych na kajaki. Trochę mnie to dziwi bo najpierw wymagacie atrakcji a kiedy się coś pojawia to ledwie 10% osób chce z nich skorzystać... przy takiej frekwencji nie uda nam się zorganizować niczego.
Jeszcze raz zachęcam, bo naprawdę warto, można popływać na super sprzęcie, całkowicie bezpiecznie, odpocząć z daleka od hałasu i cywilizacji. Co najważniejsze można aktywnie spędzić czas i mieć wspaniałe wspomnienia z wakacji.
Na zachętę krótki opis ze strony organizatora spływu:
„Czarna ma charakter rzeki tworzącej liczne meandry, płycizny, wyspy, rozlewającej się szeroko wśród łąk, a gdzie indziej podcinającej wysokie i porośnięte lasem brzegi. Dolina Czarnej wypełniona jest bujną roślinnością szuwarową, torfowiskową, łąkową, zaroślową i leśną, stanowiącą miejsce schronienia dla bogatej fauny, zwłaszcza ptaków.(...) W dolnym odcinku Czarnej Malenieckiej projektuje się utworzenie rezerwatu. Kompleksy leśne, przeważnie sosnowe, towarzyszą rzece szczególnie w jej środkowym biegu. Ważniejsze miejscowości nad Czarną to Stąporków, Sielpia Wielka, Cieklińsko, Ruda Maleniecka, Maleniec. Koło Sielpi Wielkiej zbudowano na Czarnej zaporę i powstał sztuczny zbiornik rekreacyjny, przeciwpowodziowy. (…) Bardzo dużo rozlewisk, odgałęzień i bagien, trochę powalonych drzew…”
ZAPISYWAĆ SIE !!![]()
Ostatnio edytowane przez LIGAR ; 30-03-2013 o 06:32
Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?
Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html
Ja bym pewnie skorzystał z kajaków, ale jak zapewne spora część osób, przybędę na miejsce dopiero w czwartek.
LIGAR, napisz mi proszę, czy faktycznie jest tak jak koledzy piszą - czyli, że jeśli zamierzam przyjechać na mniej dni to nie ma innej możliwości niż zapłata za cały pobyt za 5 noclegów?
Zgodnie z prawami natury można by tamtą wypowiedź uznać za komplement bo wiele zwierząt zachowuje się "bardziej ludzko" niż ludzie..
Aczkolwiek wydaje mi się, że to miał być żart
Co do kajaków to również podejrzewam, że chodzi o ich termin..
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Ostatnio edytowane przez peter_220 ; 29-03-2013 o 08:33
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.