Misia no ale cekom na odpowiedz jak to wygląda bo nie chciałbym być nikomu ciężarem a nie ukrywam ,że wkońcu flaszkę chciałbym wychylić w "swojskim" gronie . A będzie ku temu okazja bo nasze spoty jedno dniowe kończą się bezalkoholowym![]()
O nic się nie martw, zawsze da się zrobić tak, żeby było dobrzeJest duużo osób, które śpią jak zabite i nawet bomba atomowa im nie przeszkadza, a co dopiero dziecko
A może będzie grzeczne jak aniołek i będzie pieknie spało całą noc?
Naprawdę, nie ma się co martwić na zapas, tylko ładować się do samochodu i przyjeżdżać
![]()
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
No to Mizer jak dojdzie co do czego i będzie taka możliwość / konieczność ( chodzi o te domki ) to się zgadamy . Spikniemy nowego alfaholika z alfaholiczką bo co to te parenaście miesięcy róznicy. Kobieta będzie bardziej doświadczona.... oczywiscie w Alfaholizmie
![]()
ja też się podpinam pod pytanie z domkami. Nasza wizja jest taka, że w domku śpią 4 osoby (tylko na górze) czy że na tą kanapę w salonie na dole też wchodzą 2?
tez mnie ciekawi ile osob bedzie szlo na jeden domek?
Mi się wydaje że przy dobrej ekipie to rano i kilkanaście osób może wyjść z jednego domku![]()
Wizja jest taka że mamy 21 domków do wykorzystania (jest to cały ośrodek). W tym jest 16 małych domków tak jak na filmie oraz 5 dużych domków tzw. pilawy. W pilawach jest 5 łóżek jednoosobowych 2 łóżka dwuosobowe oraz 1 sofa/narożnik (1,5 osobowa). Oczywistym jest, że jeśli się dobrze wzajemnie podzielimy, to w domku małym może spać nawet 6 osób ( 2 pary + 2 "singli").
Wobec powyższych, to od was tak naprawdę zależy ile osób będzie mogło uczestniczyć w zlocie - min ~109 max ~140. Dlatego apeluję o rozwagę i o nie spełnianie własnych zachcianek kosztem innych. Nie jedziemy kopulować tylko jedziemy się zintegrować. Kogoś boli, że z kimś będzie spał w jednym pomieszczeniu - zapraszam do hotelu obokPrzypominam, że to nie biuro podróży. Warunki w domkach są naprawdę świetne wiec narzekać naprawdę nie ma na co. Są to „budynki” z 2011 roku, mają wiec dopiero jeden sezon za sobą (co zresztą widać choćby po łazienkach). Trafiła nam się naprawdę dobra oferta jeśli chodzi o noclegownie. Troszkę słabiej z infrastrukturą na ośrodku, bo dopiero jest tworzona (są dwie altany „boisko” do siatki jakiś chyba plastikowy basen dla dzieci – ciężko to ocenić w zimie
) ale zaraz za bramą wyjściową ośrodka jest jezioro i plaża z mnóstwem atrakcji. Nikt więc nie będzie się nudził i marudził. W sezonie letnim często w czasie weekendów zdarzają się tam imprezy „masowe” na świeżym powietrzu wiec myślę, że podczas długiego weekendu sierpniowego też może się nam coś takiego trafić.
Co do dzieci to najlepiej jak rodzice zgadają się miedzy sobą, tak jak parę postów wcześniej zrobiło to 2 userów. Dzieciaki jak będą miały towarzystwo też będzie im weselej spędzać czas. Na ośrodku może będą jakiś plastikowy plac zabaw – teraz go nie widziałem ale co się dziwić
- - - Updated - - -
i to jest słuszne podejściew nagrode wrzucę zdjęcia ośrodka wieczorem
![]()
Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?
Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html