Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 61

Temat: zakup kontrolowany

Użytkownik Znawca Avatar rybakmj
    Mieszka w
    Grajewo,podlasie
    Auto
    Kia Sportage 1.6 PB 177km

Domyślnie

Cytat Napisał Andree Zobacz post
    Lexus 200 to auto dla ludu, jest tam parę elementów z toyoty
    Jest sporo podzespołów toyoty,ale nie mozna mówić ,że IS to auto dla ludu.Sam serwis przeraża i nie na każdą kieszeń,prestiż marki swoją drogą porównywalny z najlepszymi.

Cytat Napisał misiu7911 Zobacz post
    kupilbym lexusaale 2,5 w benzynie
    Benzynka w tym aucie to inna bajka.Ogolnie naprawdę egzotyczny samochód,choć nieco przy mały jak na swoją klase.

Użytkownik Romeo Avatar Arthrm
    Mieszka w
    Dublin, Ireland, Ireland/Kraków, Bochnia
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTS Sportivo,

Domyślnie

Cytat Napisał misiu7911 Zobacz post
    Chce nalezec do ludu i miec lexadybym mial wybor(kase) to kupilbym lexusaale 2,5 w benzynie
    w IE za ta sama cene mialem do wyboru z podobnym przebiegiem i rocznikiem takiego lexusa i alfe 159 oczywiscie alfa wygrala
    IRLANDIA

____________Jest:_______________________Były:____ _______________________________

______Alfa Romeo 159 1.9 JTS Sportivo______ Alfa Romeo 156 1.6 Lusso________Alfa Romeo 147 1.6 Lusso
    __________________ _____

Użytkownik Ogier Avatar Andree
    Auto
    159 SW 1,9

Domyślnie

Cytat Napisał rybakmj Zobacz post
    Jest sporo podzespołów toyoty,ale nie mozna mówić ,że IS to auto dla ludu.Sam serwis przeraża i nie na każdą kieszeń,prestiż marki swoją drogą porównywalny z najlepszymi.
    Benzynka w tym aucie to inna bajka.Ogolnie naprawdę egzotyczny samochód,choć nieco przy mały jak na swoją klase.
    Wspólne przyciski od sterowania lusterek szyb klamki, mowa o wnętrzu. Kto jeździł toyotą to widział te irytujące wykończenie, kto nie to jest pod wrażeniem Jest mały i ciasny dlatego porównałem go wcześniej do passata.

Użytkownik Romeo Avatar FifthGear
    Mieszka w
    Dublin
    Auto
    Obecnie Volvo S80 T6

Domyślnie

Lexus is200 ma w Irlandii raczej srednia opinie. Z powodu tylnego napedu starsze modele sa kupowane przez tzw boy racers, zajezdzane i potem sprzedawane, a nadaje sie to tylko na zlom potem. Nowymi modelami jezdza raczej starzy dziadkowie.

Jesli chodzi o mnie, to oczywscie nie obrazilbym sie gdybym dostal nowego ls200 ale sam bym go nie kupil, ani toyoty ani innego japonskiego auta poza nissanem GTR Wieloma japonczykami jedzilem, nawet takimi prosto sprowadzanymi z Japonii. Najwiesze zaskoczenie, Toyota Starlet 96 w pelnej skorze, elektryce, z klima itd.

159 jest troche dla mnie za mala bo mam 2 dzieci wiec jezdze 166 Do tej kwoty to ja bym jeszcze rozwazyl zakup Lanci Thesis edycji limitowanej z czerwona skora w srodku.

Użytkownik Rowerzysta Avatar mariwa21
    Mieszka w
    Siedlce
    Auto
    Alfa Romeo 2.5 V6 24V

Domyślnie

Ale tak naprawdę ten Lexus na kolana nie powalał 159 ma lepsze zacięcie sportowe i wnętrze

Użytkownik Alfa i Omega Avatar adi.ldz
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 110KM 2000r.

Domyślnie

alfa przegrała pod podstawili strasznie wymęczony egzemplarz. to troche niesprawiedliwe...

Użytkownik Znawca Avatar Paweł_
    Auto
    Giulietta

Domyślnie

jakby ktoś chciał mieć odcinek na dysku : http://www.sendspace.pl/file/08d0786...tv-xvid-tvm4in
    Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???

Użytkownik Rowerzysta Avatar mikadz1
    Auto
    alfa romeo gtv 2.0ts ; dodge grand caravan 3.3l

Domyślnie

hmmmm..... ten lex był mocno wybiedzony jak na te pieniadze ,moze dlatego ze szukali na szybko jak pierwszy im "odjechał" ja jeżdziłem takim 2.2l i był szał................................... odejscie masakra w manualu przynajmniej,jak sie otwiera drzwi kierowcy kierownica sie odsuwa tak samo siedzenie .....przy właczeniu biegu wstecznego uruchamia sie kamera cofania i prawe lusterko zew.pochyla sie na dół tak zeby mozna było zobaczyć krawęznik np. ....progi z logo podswietlane na niebiesko a car audio ...............bajka gdy kierowca podchodzi z kluczykiem do auta pod lusterkami zew. zapalaja sie lampki dla bajeru
    Ostatnio edytowane przez mikadz1 ; 04-04-2013 o 19:47

Użytkownik Ogier Avatar Szczepan 2006
    Mieszka w
    tarnów
    Auto
    alfa romeo 147 1,9 jtdm 150 km 2006r.

Domyślnie

Dla ścisłości to na początku mówił prowadzący "rocznik2007"

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Cytat Napisał mikadz1 Zobacz post
    hmmmm..... ten lex był mocno wybiedzony jak na te pieniadze ,moze dlatego ze szukali na szybko jak pierwszy im "odjechał" ja jeżdziłem takim 2.2l i był szał................................... odejscie masakra w manualu przynajmniej,jak sie otwiera drzwi kierowcy kierownica sie odsuwa tak samo siedzenie .....przy właczeniu biegu wstecznego uruchamia sie kamera cofania i prawe lusterko zew.pochyla sie na dół tak zeby mozna było zobaczyć krawęznik np. ....progi z logo podswietlane na niebiesko a car audio ...............bajka gdy kierowca podchodzi z kluczykiem do auta pod lusterkami zew. zapalaja sie lampki dla bajeru
    Wymieniłeś całą listę rzeczy, które moga się spieprzyć, a w żaden sposób nie zwiększają przyjemności z jazdy...
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS