Akurat tez wymieniam . orginal to impergom -szedl na pierwszy montaz, takiej info udzielilo mi aso. Ponizej 100 spokojnie mozna kupic.
Akurat tez wymieniam . orginal to impergom -szedl na pierwszy montaz, takiej info udzielilo mi aso. Ponizej 100 spokojnie mozna kupic.
Impergum na pierwszy? Jak ktoś miał w ręce Imperguma i oryginalny, to tak nie będzie mówił.
Ja wymieniam bo są luzy i nie tyle telepie, co wibruje delikatnie, w niektórych zakresach troche mocniej. jak wymienie to dam znać co się zmieniło![]()
i mnie jest taki luz ze stuki slychac. Ja poruszam reka gume to cala luzna![]()
Ja zmieniłem bo miałem gumę już spękaną z jednej strony. Na nowym mniej buja silnikiem co się przekłada na to, że po nagłym dodaniu lub odjęciu gazu nie szarpie tak autem.
Melduje, wymienione. Stara guma rozleciała mi się w rękach tak że tuleja wypadła sobie luzem
jakiejś wielkiej różnicy nie ma.
wibracji co prawda mniej, jednak na wolnych obrotach nadal odczuwalne zarówno w kabinie jak i na kierownicy.
polecam dla wszystkich, którzy pragną osiągnąć spokój ducha
pozdrawiam
zauwazyłem że u mnie jest że tak powiem w kiepskim stanie ta poduszka o której mowa w temacie, myslicie że może byc ona wina stuków przy gwałtownym naciksaniu gazu badź odpuszczaniu go?
Jak ta guma jest totalnie wyrąbana to wtedy tak.
zmieniłem dzisiaj w poprawiło sie prawie w 100% musze odszukac jesZcze jedna która powoduje resztę drgań