Pozdrowienia dla Venoma ktorego ustrzeliłem w Jaworznie dzisiaj ok 17. Pomachałem ale bez odzewu.
Pozdrowienia dla Venoma ktorego ustrzeliłem w Jaworznie dzisiaj ok 17. Pomachałem ale bez odzewu.
Ciemna 159 SW SPS na ramkach, ustrzelona wczoraj ok 19.00 na prywatnej posesji w Landeku![]()
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
pozdr dla kierownika ciemnej GT parkujacej dzis na parkingu na bulwarach w Oświęcimiu. zostawiłem wizytowke za wycieraczka![]()
Było:
Daewoo Tico 0.8
Opel Vectra B 1.8
Alfa Romeo 166 2.4jtd
Alfa Romeo 156 2.5 v6
Alfa Romeo 156 sw 2.4jtd
Jest:
Renault Scenic 1ph2 1.4
Podro dla prawdopodobnie srebrnej alfy 147 mijanej w Tychach na os ,,O" długie w ostatnim momencie![]()
pozdr dla kolegi widzianego dzis ok godz 15, u mnie na wiosce czyli Zaborze kolo Oswiecimia, czarna 147 diesel 5d. wyjezdzales spod sklepu a ja do niego szedlemrejestracja ST
Było:
Daewoo Tico 0.8
Opel Vectra B 1.8
Alfa Romeo 166 2.4jtd
Alfa Romeo 156 2.5 v6
Alfa Romeo 156 sw 2.4jtd
Jest:
Renault Scenic 1ph2 1.4
A ja pozdrawiam kierowcę czarnej 147ki FL oraz kierowce czarnej GT na ramkach klubowych, studiujących na Krakowskiej Akademii![]()