a propo butow to jak ktos ma jakeis sportowe ze skory to ten k2 jest idelany do czyszczeniai nie drogi
a propo butow to jak ktos ma jakeis sportowe ze skory to ten k2 jest idelany do czyszczeniai nie drogi
A jakby użyć białego jelenia to byłoby to samo.
Efekt:
![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
biały jelen? masz na mysli szare mydlo ? mocno wysusza skóre........
A testowałeś?
No i pytanie drugie jeśli testowałeś - jakie kryteria zostały przyjęte w celu oceny stopnia wysuszenia skóry?
Może i czyści dobrze, ale jak wspomniano wysusza skórę i jego PH jest szkodliwe dla skóry...
Zawsze po czyszczeniu czymś się zabezpiecza więc zasadniczo nie jest to problem. Wcześniej używałem preparatów przeznaczonych do skóry i szczerze mówiąc efekt końcowy był przyzwoity. Po użyciu białego jelenia efekt był podobny. A, że miałem akurat kilka elementów ze skóry (3 podłokietniki i kilka innych elementów) to mogłem sobie pozwolić na testy. Jak dla mnie to nawet te środki po 50zł nie dają jakichś super rezultatów. A w przypływie weny twórczej użyłem tego białego Jelenia i brud schodził po delikatnym potraktowaniu szczoteczką, a na koniec poszedłem na całość testując krem do skóry, który używam na codzień. Jak dla mnie różnic zauważalnych brak (a skóra przyjemnie miękka), w zasadzie poza jedną - nie pachnie tak skórą jak po użyciu drogich środków, ale one mają w składzie odpowiedzialne za to substancje.
A jak wygląda zmywanie tego Białego Jelenia po wykonaniu czyszczenia ?