Fiu fiuPrzyjemna cena
Fajnie jest patrzeć, kiedy niektóre marzenia z czasem tanieją
![]()
Fiu fiuPrzyjemna cena
Fajnie jest patrzeć, kiedy niektóre marzenia z czasem tanieją
![]()
Panowie
nie chce sie ktoremus z Was zobaczyc jej z bliska i opowiedziec? Stawiam piwo/cos mocniejszego - najchetniej na miejscu, jesli bedzie warta przyjazdu![]()
poza tym powiedzcie, gdzie najblizej jest jakies dobre ASO do sprawdzenia jej.
Najbiższe ASO Fiata http://jelcar.pl/
Hej. slabo się znam na AR jeszcze bo dopiero szukam swojej ale jeżeli udzielicie mi info na co konkretnie powinienem zwracać uwage i jak to powinno wyglądać to chetnie pomogę przynajmniej wstepnie :p
ja mysle, ze na standardowe sprawy - szyby, opony (rocznik/zuzycie), ogolny stan... auto ma 75000, nie powinno byc zmeczone..
dobrze, gdyby udalo sie wyciagnac ze sprzedajacego, jak bardzo byla rozbita i to zweryfikowac, chociazby pobieznie
Ten Jelcar to zaklad, ktory wczesniej Kubajg odradzal?
Dzikuje Wam za pomoc
Mam w jelcar znajomego i on sam mówi ze wszyscy tam nadaja sie do pompowania opon i tyle . Tez odradzam stanowczo. Raczej jeżeli chodzi o sprawdzenie to dobre opinie krążą o auto service pawel domagala profeska ponoc bez naciagana.
1.Wydębić od sprzedajacego numer VIN
2.Poprosić kolegę alfa-a 147 tu na forum (159) o sprawdzenie VIN
3.Sprawdzenie "organoleptycznie" auta czy to osobiście z czujnikiem grubości lakieru w ręku ,albo w jakimś serwisie np.Jelcar w ktorym mozna podpiąć pod kompa Alfe i sprawdzic mechanicznie czy wszystko w miarę jest ok.
bede bardzo bardzo wdzieczny za wsparciecoraz bardziej mi sie podoba
![]()