Ja zawsze chcialem miec Chevroleta Impale SS 1967bez problemu do kupienia na ebayu w USA
![]()
Ja zawsze chcialem miec Chevroleta Impale SS 1967bez problemu do kupienia na ebayu w USA
![]()
Kazdy miał chyba jakieś hemi amerykańskie marzenie Impala coś pieknego ale Camaro i Charger '69 to jest to! http://www.youtube.com/watch?v=n05Ux8FKUSQ
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
Z ktorego miejsca wyciagnal to mechanik? wejdz sobie w epera i zobacz, jesli to nie jest czesc wiekszej calosci to bedzie do zamowienia zapewne.
A wiec jacys chetni ktorzy wpadaja??
Wyglada mi to na nr 11
Nr czesci:
50500799 HOSE Famiglia: AC98 - RUBBER TUBES AND FEEDING SLEEVE Availability: Product that can be ordered Minimum quantity per package: 1 Macro-family: D Discount code: 6 Weight (grams): 34 Listed price(1): 8,88 EUR Measurement unit: Num Price including taxes: 10,57 EUR
Cena moze sie minimalnie roznic
Wow dzieki Pawelnawet w 2 serwisach alfy nie znali nr czesci i robili jej zdjecia. Ale i tak jezeleli chodzi o profesjonalizm to najlepeij podeszli do tego w Swords. Wysle im ten nr bo na 100% jest to ta czesc
- - - Updated - - -
Pawel skad to wziales skoro jest mozliwosc zamowienia?![]()
Arythm, wpisz w google 'eper po polsku' i ci wyskoczyOgolniedostepny program do zamawiania czesci Fiat Alfa itp W Alfie nie mogli tego odszukac ? Jesli chodzi o Swords to sa wporzadku, biore od nich olej Quantum 10w40 ale bede zmienial na 5w40 chyba bo robie same krotke odcinki i mowia ze sie lepiej spisze przy takiej jezdzie.
- - - Updated - - -
A bedzie Impala ?Ja bym wpadl ale jade do PL do szpitala na zabieg niestety wiec odpadam.
ok, mefisto belle naprawil i juz jest w drodze do domciu!
wszystko dobrze, wystarczylo nowy koreczek i zalac olejem!!![]()