umyta,wymienione 4laczniki stabilizatorow,gorny prawy przedni wachacz i zalozone oponki letnie 17tki. oczywiscie posprzatane w srodku![]()
umyta,wymienione 4laczniki stabilizatorow,gorny prawy przedni wachacz i zalozone oponki letnie 17tki. oczywiscie posprzatane w srodku![]()
umyta i nawoskowana![]()
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
a więc tak - odebrana od mechanika:
- wymienione górne wahacze na TRW
- nowe manszety na sworzniach dolnych wahaczy
- nowy wysprzęglik
- nowa oliwa + filtry
Dzisiaj jeszcze wymieniłem z kumplem zestaw regeneracji tylnego zacisku, wleciały 17* letnie, nabita na nowo klima, ustawiona zbieżność kół. Na szybko jeszcze umyłem na bez dotyku, stwierdzam - zaniedbałem ją tej zimy, lakier będzie wymagał gruntownego czyszczeniadobrze że wszystko już czeka
pozdr Paweł
Przegoniona![]()
trochę się nazbierało...
Zrobiłem sobie światła do jazdy dziennej...dobra , wiem ..opinie na ten temat są różne dla tego ,, poświęciłem '' na to zaślepki przy halogenach / można zakupić inne i bezinwazyjnie powrócić do stanu z fabryki /.Wymiana wszystkich tarcz i malowanie zacisków , instalacja CB , trochę inne miejsce na tablet / prawie jak w mercedesie CLA
/.
![]()
Przyszedł Natty's Blue, w sobotę aplikacja ale do tego czasu chyba się zaćpam jego zapachem (gumy balonowej) na śmierć. Poza tym ostatnio zmieniony filtr kabinowy i umówiony termin oleju.
Górne wahacze (przód)
Właśnie zrobiłem sobie małą przejażdżkę.Jutro Alfa idzie na bok na 2 tygodnie bo mnie wyganiją w trasę,więc pewnie spędzę majówkę w Hiszpani lub na dole Francjii
Wku...w na max ale taka praca kierowcy!!!
Dziś się zabrałem za wymycie całej odmy. Demontaż separatora oleju jest masakryczny. Wymyłem wszystko benzyną ekstrakcyjną (wypłynęło dużo syfu).
Mam nadzieję, że to starczy na najbliższy czas![]()