ale Toora nie pasuje do przed liftu, po lifcie, faktycznie najładniejsze.
ale Toora nie pasuje do przed liftu, po lifcie, faktycznie najładniejsze.
eeetam nie znasz się![]()
niezastąpiony numer jeden to Zender Siena![]()
zender siena, szprychy 18 z 166fl i toory ti w takiej kolejnosci, ale najwazniejsze ze 166 najlepiej wyglada na 18'' ktore wydaja sie idealnym wyborem, nie sa za duze jak w duzej ilosci aut, tylko jak z komfortem w porownaniu do 17''?
Kolosalnej różnicy raczej nie będzie między 17 a 18. A widok 166 na 18 zabija![]()
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
To ja też się pochwalę![]()
Gonzo dokladnie takie 18'' najbardziej by mi pasowaly, tez mam 166fl i wyglad dla mnie miazdzy. da rade spokojnie jezdzic na tych 18?
ZENDER SIENA- i wszystko jasne. Jednak Dostępnośc i ceny sprawiają , że moge sobie o nich pomażyc jedynie.
Taki wzor w stylu BBS DTM w 166 to po zenderze wg mnie najlepszy wzor.
Te TI imo wcale takie cudne nie sa. . Nie zmienia to faktu że TI sa boskie ale przez małe "b"
Ostatnio podkochuje sie w tym wzorze. Wg mnie to mój target na chwile obecną jeżeli bym felgi kupował. Myślę , ze łądniejsze od tych "różyczek" z linku kolegi. Ku..wa sa zajebiste. Nie powiecie że nie. Oczywiscie to 17 zoll
http://img82.imageshack.us/img82/6397/profil166kf9.jpg >>>LINK DO foty HI-RES
Jednak te najpopularniejsze seryjne przedliftowe 17 wg mnie też sa świetne. Wcale nie gorsze o od tych różyczek. Dostępne i dośc tanie.
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 21-04-2013 o 22:12
[C
U mnie w mieście znam wszystkie dziury na pamięć, wiec daję radeOgólnie tragedii nie ma ale trzeba być czujnym... Za to przy obniżonym zawieszeniu prowadzenie bajka! Nie czuć masy i gabarytów 166
![]()