Temat: Widziany, Widziana, Widziani :D

Użytkownik Świeżak Avatar Michał666
    Mieszka w
    Chojnów / Wrocław
    Auto
    02' Alfa Romeo 166 2.4JTD

Domyślnie

Widziany MADMAN dzisiaj ok. 11:30 przed Głogowem.
    Jechałem jako pasażer w BMW, więc nie było jak zamrugać światłami.

Alfaholizm - najpiękniejsza choroba na świecie. Nieuleczalna.

Karol_ka
    Gość

Domyślnie

A ja pozdrawiam pana z ciemnej 156 z którym pomachałam sobie na światłach w Siechnicach obok ogrodnictwa ok 13:15-13:30
    Pozdrawiam też pana w ciemnej Belli na rameczkach klubowych który puścił mnie pod Ikeą

No i pana z cudownej białej 159 którą wyprzedziłam na AOW - zjeżdżaliśmy razem zjazdem na Wrocław Stadion
    No i jeszcze pana z 156SW (również ciemnej) wyskakującym zjazdem na AOW z Oporowa - pan był tak zamyślony że nie wiem czy cokolwiek widział
    I standardowo właściciela pięknej czyściutkiej złoto-piaskowej Belli stojącej często pod Praktikerem Zawsze jak jadę podziwiam

Użytkownik Alfa i Omega Avatar kamillll
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Auto
    159 1.9 16v 177HP@402nm by @sdero

Domyślnie

a ja będąc u Was na gościnnych występach pozdrawiam właściciela srebrnej oramkowanej GTVki parkującej na Gołnowskiej i pozdrawiam też koleżankę, właścicielkę czerwonej 147, która grzebała pod maską obok tej srebrnej GTVki

Karol_ka
    Gość

Domyślnie

To ja pozdrawiam właściciela czarnej 156tki stojącej często w okolicach Żabki w Siechnicach Bella na blachach DW

Użytkownik Maniak resoraków Avatar gcredhot18
    Mieszka w
    Swieradow-Zdroj/Wrocław Poland
    Auto
    Była 159 SW 1.9 JTDm 2006r. Jest XF 2017. 241KM

Domyślnie

dzisiaj w Trzebnicy widziana srebrna 156 2.4JTD na ramkach klubowych numery opolskie (ulicy nie pamiętam-ale napewno zaczynała się na literkę "D" ) pozdrawiam i wczoraj na Bystrzyckiej srebrna 156 ze spojlerem dużym na klapie bagażnika na DW**** kolega bez ramek ale pomachał(przed samym przejazdem kolejowym)

Użytkownik Maniak resoraków Avatar neoww
    Mieszka w
    Wrocław/Siechnice
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.8 TS 16V 1999r ecu: M1.5.5.

Domyślnie

Cytat Napisał Karol_ka Zobacz post
    To ja pozdrawiam właściciela czarnej 156tki stojącej często w okolicach Żabki w Siechnicach Bella na blachach DW

Widzę Karol_ka, że razem mieszkamy w Si i jeździmy tymi samymi auteczkami - jak zobaczę to na pewno pozdrowię

Pozdrawiam

Karol_ka
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał neoww Zobacz post
    Widzę Karol_ka, że razem mieszkamy w Si i jeździmy tymi samymi auteczkami - jak zobaczę to na pewno pozdrowię

Pozdrawiam
    Dokładnie Kolor zbliżony, tylko my mamy innego grilla i lejemy co innego do baku W tygodniu to częściej męża mojego spotkasz za kółkiem, ja jestem zazwyczaj niedzielnym kierowcą Alfy

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar dawidee26
    Mieszka w
    Wrocław/Wałbrzych
    Auto
    ALFA ROMEO 156 SPORTWAGON Distinctive1.9 JTD 16v 150KM/Alfa Romeo Mito 1.4 Multiair 105KM

Domyślnie

Dokładnie Kolor zbliżony, tylko my mamy innego grilla i lejemy co innego do baku W tygodniu to częściej męża mojego spotkasz za kółkiem, ja jestem zazwyczaj niedzielnym kierowcą Alfy

To nawet nie wiedziałem ,że dookoła mnie tylu Alfaholików Pozdrowienia z Groblic

Karol_ka
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał dawidee26 Zobacz post
    To nawet nie wiedziałem ,że dookoła mnie tylu Alfaholików Pozdrowienia z Groblic
    No jest nas troszkę, ale wszyscy bez ramek klubowych U mnie na osiedlu czasami stoi ( jak już stoi to ją widują przez kilka dni z rzędu) czarna 159 i czasami też srebrna 147. Pod Patio stoi zazwyczaj ubrudzona czarna 159, a na dworcu PKP granatowe cudo ze starszych modeli ( zabijcie mnie nie pamiętam teraz już dokładnie co). W Świętej też byśmy naliczyli kilka Alf

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar dawidee26
    Mieszka w
    Wrocław/Wałbrzych
    Auto
    ALFA ROMEO 156 SPORTWAGON Distinctive1.9 JTD 16v 150KM/Alfa Romeo Mito 1.4 Multiair 105KM

Domyślnie

No jest nas troszkę, ale wszyscy bez ramek klubowych U mnie na osiedlu czasami stoi ( jak już stoi to ją widują przez kilka dni z rzędu) czarna 159 i czasami też srebrna 147. Pod Patio stoi zazwyczaj ubrudzona czarna 159, a na dworcu PKP granatowe cudo ze starszych modeli ( zabijcie mnie nie pamiętam teraz już dokładnie co). W Świętej też byśmy naliczyli kilka Alf
    u nas w rodzince 2 są a na osiedlu jeszcze dwie 166 stoją