Witam wszystkich. Bardzo chciałem gdzieś na forum opisać siebie i tworzącą się pasje do AR, szczególnie do 166. W ubiegłe wakacje byłem o krok od zakupu lecz zmieniłem decyzje czytając właśnie tutaj na forum, że trzeba zawsze mieć coś na koncie i to nie mało. Oczywiście liczyłem się z tym ale ktoś mądrze napisał, że szkoda żeby więcej stała niż jeździła jeżeli ma się tylko kasę na kupno. Minęło trochę czasu i moje plany i uczucia do 166 się nie zmieniły a możliwości owszem. I teraz pewnie wszyscy będą się śmiać ale docelowo chciałbym kupić AR gdzieś w sierpniu, wrześniu br. Pisze już teraz bo po pierwsze chce poznać te auta i ich pasjonatów dobrze po drugie zależy mi na naprawdę dobrej belli. Pewniej bym się czuł kupując od kogoś z forum który bez kręcenia powie co było zrobione a co będzie do roboty bo się z tym liczę. Interesuje mnie 2.4 jtd przed FL, najlepiej full wypas i jasnaaaa skóra. Zakochałem się w tym wnętrzu. Ogólnie mam też pytanie ile powinna kosztować obecnie taks wersja w stanie zdolnym do jazdy powiedzmy przez rok bez większego wkładu (nie licząc eksploatacji filtrow oleju rozrządu itp. ) ceny są różne. Naprawdę podchodzę do tego zakupu serio bo dość mam kupowania aut z rozsądku i teraz serce wybrało dlatego jak ktoś planuje sprzedarz w tym roku to ja juz zgłaszam zainteresowanie. Sorka za poemat pozro dla wszystkich którym chciało się to czytać.