po jeździe na mokrym będziesz długo przeklinał ten wybór.
Wyglądają naprawdę zaje... ale niestety na mokrym jest fatalnie.
Omen wiem co się dzieje przy katowaniu auta w zakrętach . Ale nie każdy na codzień po torze lata . Mi w miejskiej jezdzie to nie grozi . Po drugie nawet jeżdząc po "autobanach" nie wchodzisz w łuki 90stopniowe z prędkością 150km/h . Przypadki zerwania gumy znam z czasów BMW i driftu . A co do poprawiania a okaleczania to można poprawiać wizualnie albo technicznie - co kto woli . Maciek ty nie jesteś zwolennikiem modzenia ( ja cie nie nękam ) . Nie znasz tematu więc wypowiadaj się na temat choinek zapachowych . Już ci powiedziałem - nikomu nie bronie jezdzić na serii i się nie czepiam . Ja twierdze tylko ,że się da i ,że mi się podoba niski i szeroki styl . Więc nie czepiaj się ty .
Ehhh widzę, że zaczyna się tu wojna niczym w temacie benzyna vs. Diesel...
Dajcie sobie na wstrzymanie, tudzież załóżcie sobie inny temat.
i znow burdel robicie w temacie. po co sie klocic jak i tak kazdy bedzie jezdzic tak jak uwaza. chyba macie swoje rozumy nie?
rozmowa na poziomie diesel, czy benzyna -,-
optyka nie zawsze = fizyka . I jak to do ciebie nie dociera to już nic nie poradze.
Omen a co sie zachowa lepiej w zakręcie ( łuk ostry ) ?? Przykładowo 225/35/18 + sport zawias czy załóżmy 205/60/15 czy nawet 205/55/16 ( powiedzmy seryjna guma ) na seryjnym zawiasie . Ja w tym przypadku też miałem się okazje przekonać jak auto pływa w łukach na balonie i miękkim zawieszeniu . Sam wiesz bo twoje auto też pełne modów jest . I nie sprowadzajmy wszystkiego do "krytycznych" sytuacji" bo wszystko idzie robić z głową . Nie chodzi mi o totalną głupote kiedy widać już między rantem a oponą bęben felgi - bo to jest kaleczenie ale przy lekkim naciągu musiałbyś driftować i palić gume żeby zerwać opone . Bo to jest naciągi to też jest naciąg
. A dla ciebie Maciek to to samo . To co ja mam ci tłumaczyć . Mniej wiesz zdrowiej spisz .
- - - Updated - - -
Pasuje . Żeby moderator nie zamknął mojego ulubionego tematu.
Jak tamto jest śmieszne, to co to jest?
Trzeba znać umiar - a nie każdy zna jak widać.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]