Kamil, to ja też z moją 145 i ten ciołek z dymiącą...
Kamil, to ja też z moją 145 i ten ciołek z dymiącą...
pisze sie i w miare mozliwosci bede przyjezdzal![]()
a kiedy by to miało być dokładnie i więcej szczegółów, bo gdyby był czas to może też bym się wybrał
.Napisał limak
...kolezanki i kolegi :wink:
To moja propozycja brzmi...
O.W. Roztoczanka w Suścu (15km od Tomaszowa Lubelksiego; a 40km od granicy z Ukraina). Swietny osrodek... i teraz kwestia terminu? Pazdziernik jeszcze? Tak by bylo najlepiej mysle...
Zadzwonie dzisiaj-jutro do osrodka zapytac czy sa wolne miejsca i jelsi okaze sie, ze tak to zrobie osobny watek i... sie spotkamy sie :roll:![]()
Lubelszczyzna sie stawi, bo blisko, podkarpacie po sasiedzku, swietokrzyskie blisko... Malopolska widze w stanie gotowosci. Zadzwonie i dam znac!
Jestem za :-) w październiku już będę miał więcej czasu a Susiec bliżej mnie niż Podkarpacie ;-) ale jak będzie dalej też narzekał nie będęostatnio i tak jakoś pkt karne mi się wyzerowały
Siema, ja z chęcią się spotkam z Alfistamiod juta będę latał zaocznie do Rzeszowa na studia więc w jakiś weekend można coś zorganizować, ewentualnie Zamośc, Lublin też może byc
![]()
KAMIL i co wymyśliłeś kolego?? Ja mam narazie tyle pracy że dawno tutaj nie zaglądałem. POZDRO
Odświeżam temat
Moze jakis spocik w Stalowej ?Jacyś chetni sa ?
![]()
Są. Tylko powiedz... ktore popoludnie;-)
Miejsce mysle typowe na tego typu koncepcje - parking Centrum.
Swoja droga: czy my sie nie tak dawno nie mijalismy gdzies przy KEN/Ofiar_Katynia?
Witam 2 dni temu nabyłem moją piękność również piszę się na jakiś zlot alfy w Rzeszowie dzonus11@op.pl