Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Temat: Warszawa 166 BlackLine 2007/2008 r

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    Krosno
    Auto
    156 1.9 JTD 16V

Domyślnie

To idzie sie na l4... Jesli mi na czyms zalezy robie wszystko zeby to zrobic... Mam znajomego ktory kupuje tak samochody jak wlasnie wiekszosc ludzi. Zanim sie zbierze mijaja dwa tygodnie, wtedy okazuje sie ze auto juz jest sprzedane albo to totalny zlom bo przez ten czas nikt go nie kupil. Czyli jest tak jak powiedzialem, samochod byl dobry za naprawde male pieniadze jak na ten rocznik silnik i wyposazenie, stal pare dni i ktos ogarniety go kupil. Moze teraz czyta forum i smieje sie z tych ktorzy zabierali sie do niego jak pies do jeża )

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

Nie przesadzaj..... Ponosi Cię już trochę. To każdego indywidualna sprawa co robi.

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    Krosno
    Auto
    156 1.9 JTD 16V

Domyślnie

Moze zle zrozumiales moj post... Pelny spokoj, luz... Po prostu staralme sie wytlumaczyc kolegom ze jak tak beda robic to nigdy dobrego auta nie kupia... A moze przemawia przeze mnie zazdrosc bo prawda jest taka ze nie stac mnie na taka alfe a bardzo bym chcial, z tym ze ja jak kupuje samochod to wyglada to podobnie do tego co opisalem i gdybym mial fundusze na tamta 166 to na 100% teraz chwalilbym sie nia na forum bo dobry samochod jest kupic ciezko wlasnie przez to ze ludzie reaguja blyskawicznie. Aukcja, podoba mi sie, dzien wolny w pracy, i albo kupione albo szrot. Dlatego najlepsze auta schodza w 2-3 dni.

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    warszawa
    Auto
    była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)

Domyślnie

Cytat Napisał nobodyspecial Zobacz post
    Moze zle zrozumiales moj post... Pelny spokoj, luz... Po prostu staralme sie wytlumaczyc kolegom ze jak tak beda robic to nigdy dobrego auta nie kupia... A moze przemawia przeze mnie zazdrosc bo prawda jest taka ze nie stac mnie na taka alfe a bardzo bym chcial, z tym ze ja jak kupuje samochod to wyglada to podobnie do tego co opisalem i gdybym mial fundusze na tamta 166 to na 100% teraz chwalilbym sie nia na forum bo dobry samochod jest kupic ciezko wlasnie przez to ze ludzie reaguja blyskawicznie. Aukcja, podoba mi sie, dzien wolny w pracy, i albo kupione albo szrot. Dlatego najlepsze auta schodza w 2-3 dni.
    swieta prawda. Dobre auta schodza w tydzien akbo i szybciej. Tylko strucle wisza tygodniami na otomoto
    Ja nie interesowalem sie nigdy 166, ale musze przyznac ze to auto mnie urzeklo. Inna sprawa ze trzeba miec wtedy dwa w domu bo 166 do miasta to jakos nie widze

lwiatko
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał PRODRIVE Zobacz post
    Uwierz mi dla niektórych jest problem wziąć wolne. Niestety to nie ja kupiłem Nawet nie zdążyłem jej zobaczyć live
    Prodrive współczuje bo jak pisałem myslalem że to Ty. BO autko poszło we wtorek a Ty miałeś wtedy być. U mnie niestety brakło 10 tys do zakupu. A z okazji długiego weekendu nie znalazłem kupca na swoja. Dopiero w nocy w weekend kolega po meczu zadzwonił że moja za 10 bierze no i choć chciałem 16 zgodziłem sie tylko że w poniedziałek już po ptakach.

Bo bez wzgledu na wszystko 166 collezione - 37 u nas, na zach - 75 tys., nawet gdybym stracił na mojej 2,4 6 tys, musiałbym włożyc w nia 10 tys. to i tak duzo bym zyskał. masakra trzeba czekać