Na naszych drogach to już chyba nie ma znaczenia czy 17 czy 18. Alfa wyglada zabójczo na 18 więc warto się poświecić![]()
Na naszych drogach to już chyba nie ma znaczenia czy 17 czy 18. Alfa wyglada zabójczo na 18 więc warto się poświecić![]()
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
Cześć. Miałem kupować 16", ale trafiły mi się felgi 17" OZ Racing Granturismo ET41 i szerokości 7.5. Orientujecie się może czy wejdą na AR166 opony 235/45/17? A może ktoś z Was ma zdjęcia 166 na właśnie takim zestawie 235/45/17 (oczywiście nie koniecznie na OZ)?
jak nie wejdą zawsze możesz dystans dać. Ori Alfy 17 ma ET 41 i 7,5" ale to nie znaczy, że te OZ o tym samym ET i szerokości wejdą Ci na zaciski brembo
dawidmk7, dzięki za podpowiedź. Mam nadzieję, że nie będę potrzebował dystansów. W sumie OZ-y są montowane w stricte sportowych autach, a tam hamulce są nie małe![]()
grzesiu , a co na taki zawias obniżony mówi miska olejowa? Bo wygląda pięknie, ale tu jest Polska...
[C
Miska olejowa przemówi takim głuchym, głośnym " łuuuupp" sam jeździłem na takim zawiasie i wiem co mówię. Ja po pierwszym uszkodzeniu miski olejowej wróciłem do serii i latem latam na feldze 18" zima do powrót to 17-tu cali.
Jednak wiedzieli co robią w serii![]()
bardzo fajnie to wygląda. Eeee no nie przesadzajcie aż tak nisko nie ma żeby miska się odezwała głuchym łuuuup
![]()
Damian w jtd miska jest nieco niżej niż w v6