a mówią że Alfy się psują![]()
a mówią że Alfy się psują![]()
nieszczelny simering. olej ściekał do sprzęgła i podobno trzeba będzie kompletne sprzęgło wymienić... chyba, że jest szansa na jakąś regenerację?
z tym, że się psują to nie prawda! Po prostu ktoś albo trafił na "minę" albo nie miał Belli
u mnie wczoraj puściła jakaś obejma z wydechu chyba bo jak dodaję gazu to słyszę metaliczny dźwięk
trzeba będzie przerwać naprawę szyby i wejść pod autko.
Ostatnio edytowane przez himek ; 22-05-2013 o 05:53
Alfa stoi w serwisie w poszukiwaniu wycieku, bo straciła cały czynnik chłodniczy klimie.
Z nerwow + zlosliwosci przedmiotow martwych popsulem a w zasadzie wcisnalem przycisk od blue and me i teraz czeka wymiana tego dziadostwa
Sent from my Iphone using Tapatalk
Okazuje się, że to chyba koło pasowe padło, bo z niego taki dźwięk chyba bije
A co do szyby to drzwi złożone, ale czekamy na przekaźnik "NEC"
Podczas skręcania w prawo piszczał mi klocek w prawym tylnym kole , wymyśliłem że może pomoże zamienienie klocka zewnętrznego z wewnętrznym. Niestety ale jest dużo gorzej xD
Teraz już piszczy nawet w czasie jazdy na wprost....
Zastanawiałem się nad nowym zestawem tarcze + klocki ale lewa strona bardzo ładnie wygląda i równo zbiera.
Jak na razie zamówiłem same klocki TRW, jak wymienię i dalej będzie piszczeć to się wkur*** ! :/
A może by tak zmienić nazwę tematu, albo założyć nowy o tytule: "Co jeszcze nie zdołało się zepsuć się w Twojej Belli"?
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Zaryłem hakiem w betonową studnię przy cofaniu...
Katowanie opon/felg na krakowskich dziurach (po kolano...) się liczy ?
Btw czasem się zastanawiam jak niektórzy potrafią po takich wyj**ach jechać i 90km/h jak mnie przy 50 rzuca na wszystkie strony...