Na warsztat go i podnieść, te poduszki żeby stukać to muszą miec już spore luzy wiec latwo się to znajdzie. Jak wyglądają pozostałe 2 szt?? . Może coś jest nie dokręcone?? Nowe poduszki za nic nie powinny stukać przy poprawnym montażu.
Na warsztat go i podnieść, te poduszki żeby stukać to muszą miec już spore luzy wiec latwo się to znajdzie. Jak wyglądają pozostałe 2 szt?? . Może coś jest nie dokręcone?? Nowe poduszki za nic nie powinny stukać przy poprawnym montażu.
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
Ale dlaczego takie drgania sa przenoszone ? Jak poluzuje drazek na srubie to ustaja a jak dokrece to zowu to samo
Mam podobnie. Po wymianie drga auto bardziej na jalowym. W dodatku telepie budą przy odpalaniu i gaszeniu.
Wysłane z mojej Nokii 3310
za pomocą Tapatalk 2
To samo przypuszczam. Sprawdze to w przyszłym miesiącu bo wstawiam do warsztatu Alfe na zawieszenie.
Wysłane z mojej Nokii 3310
za pomocą Tapatalk 2
Błędna teoria. Po wymianie wszystkich poduszek i tak przenosi wibracje i drży.
odświeżę trochę, jest możliwość wymiany tylko gumowej tulejki w drążku? 1 tulejka spękana guma, 2 w dobrym stanie. Niby drążek nie jest drogi, ale gdyby była możliwość wymienił bym jedną.
To ja mam podobne pytanie w temacie, czy w silniku TS jest możliwość wymiany tulei w łapie trzymającej drążek, ale odkręcając tej całej łapy.
Mam na myśli ten cały uchwyt przykręcony do bloku silnika, do którego przykręcony jest drążek reakcyjny. Czy tuleje da się zdjąć sciągaczem bądź w jakis sprytny sposób?
1990mb, wymiana tulei jest prosta, myślę że lepiej wymienić niż kupować zamiennik, wiem bo zamiennik leży mi w garażu, a wymieniłem tylko tuleję w starym. Jakiś powód widocznie musi być![]()
Części do AR i nie tylko. Na stronie tylko część asortymentu.
Rozrządy, hamulce, zawieszenie.
Zaktualizowane ceny i poszerzony asortyment:
www.a-moto.pl
A jaki jest koszt tulei i czy dostane dostane w sklepie bez problemy?
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105