dobrze widzę, że otwory w tarczach masz nawiercone na 5x98?
dobrze widzę, że otwory w tarczach masz nawiercone na 5x98?
verdebiancorosso
Nie wylatuje, dobrze wkejona a tak powaznie to dopiero wrazenie jest przy duzych predkosciach. Przyspieszenie nie robi jakos wrazenia na znajomych ale juz hamowanie tak z 200 robi i to jest super
- - - Updated - - -
Na gotowo 4500 tj nowe klocki do porsche, zaciski z 2010 roku przemalowane i odnowione, w zasadzie nowei tarcze praktycznie nowki wiec mysle, ze cena oki No i robota i adaptery
- - - Updated - - -
Kudlaty,
tak tarcze nawiercone na 5X98
Gratuluje, piękny dodatek - wręcz idealny![]()
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
Szacunekoczy się aż świecą jak to się ogląda
koszt prze okrutny
no ale hamowanie też okrutne
![]()
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
Na panamerze okrutnie na plus to wygląda, a co dopierowo w mniejszym aucie![]()
Alfa Romeo 166 V6 3.2 Ti
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm 20V
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTDm 20V 228KM 460Nm - wspomnienie
konkretny hebel![]()
..... powered by www.cinsoft.pl
No koszt moze i duzy w stosunku do ceny Gtvki. Pewnie w aucie za 200tys to nikt by nie zauwazyl a tak to 1/4 auta
Najsmiesniejsze jest to, ze mialem juz w zyciu sporo aut i wiekszosc nowych a najbardziej jestem zadowolony z tego, mimo, ze najstarsze i za ułamek ceny tamtych. Czeka ją jeszcze duzo modow. Na razie mam przerobiona całkowicie kierownice ale sam nie wiem co mam o niej sadzic. Obszyli ja skorą do siedzen a nie taka na kierownice i nie jestem specjalnie z niej zadowolony. Teraz sprzedaja ją na alegro za 1500zlto znaczy nie moja tylko zdjecia sa mojej zanim mi ja wyslali i robia na zamowienie. przeginaja z ta cena. Mi zrobili z polowe ale i tak nie jest tego warta Czuc nawet delikatnie klej w niektorych miejscach. Caly srodek jest juz u tapicera. Wszystkie plastiki, drzwi, podsufitka i deska tez
wszystko w skorze
a robi juz to inny tapicer.
no no widzę ostro inwestujesz w autojestem bardzo ciekawy efektów pracy tapicera
a hamulec to po prostu miażdży
![]()
Born to be wild.
Tapicera znam od lat,robil mi pare aut ale ostatnio cos sie robi marudny i idzie na łatwiznę wiec troszke sie boję aby nie zawalił. Ma bc zrobione perfekcyjnie a jak widze Jego nastawienie to chyba brak mu ostatnio serca do pracyW wakacje planuje wycieczkę do Holandii do Squadra na chip'a. Nie wiem tylko czy najpierw nie wywalic katów czy jechac oryginałem.
Nie odpisali jak lepiej będzie więc jeszcze nie wiem w jakiej konfiguracji sie wybrac.