E tam, po co gliptone, niektórzy nadal usilnie twierdzą że najlepszy biały jeleń...
E tam, po co gliptone, niektórzy nadal usilnie twierdzą że najlepszy biały jeleń...
Brawo jasiu
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Jak już kupujesz Gliptone to kup odpowiedni produkt tej firmy do czyszczenia (zwykle do odżywki można kupić w zestawie produkt oznaczony GT12 lub GT15). Ja pisałem o tym w poście #130 w tym wątku, podałem też inny produkt, konkurencyjny oraz link do pewnego testu. Kilka postów powyżej masz też specjalistę z lederzentrum, który ma również odpowiednie zestawy.
Tak, stałem wczoraj na Warszawskiej między 19, a 20nie widziałem nigdzie żadnej 159, chyba muszę się bardziej rozglądać
Ja właśnie zawsze używam takich gotowych zestawów, najpierw środkiem do czyszczenia, a później do pielęgnacji
To z tym białym jeleniem, o którym pisał kolega hitman 047 to raczej ironia była
Pozdro
Powiem że nawet na pewno ironia![]()
No co jak co, ale szare mydło to się nadaje do mycia, ale samego siebie, więc szare mydło można zabrać do wanny, albo pod prysznic, ale na pewno nie do zabijania skórzanej tapicerki.
Tak jak kolega pisze - Gliptone oferuje również środki do czyszczenia. A jak szkoda kasy to lepiej już kupić chociażby z Sonaxa środek do czyszczenia, ale nie szare mydło...