kol. szerszeń ... prawda jest taka że jak zrobisz wszystko z oryginalnych elementów / kieszeń , antena , wiązka / to w zasadzie nie różni się to od serii..i nie musi być rzeźbą.Ja w obydwóch autach miałem już wiązki..dokładałem tylko antenę.Jedyne co zmieniłem to sposób prowadzenia kabli do tyłu...nie chciałem kombinować z podsufitką , kurtynami itd. więc poszedłem dołem w progach.Zresztą po paru latach ,, obcowania " z alfami
jestem zdania że nie są to ołtarzyki tylko auta użytkowe ... i wszystko można zmienić i założyć..jest tylko kwestia opłacalności. Climatronik od angola pewnie wyjdzie ok. 5 stówek plus robota..a musisz pewnie zdjąć kokpit.. i trochę pokombinować z wiązkami.Inna sprawa to czy potencjalny kupiec nie zacznie sprawdzać wyposażenia po numerze VIN.Lepiej chyba przedstawić oryginalność wyposażenia według ePera i zjechać z tą ceną na to aby sobie sam mógł założyć co chce.Nikt nie lubi kupować auta jeśli widać że coś było kombinowane ...takie moje skromne zdanie.
ps. a ,, wkład " to była informacja dla naszego nowego kolegi Lukano a nie do starych wyjadaczy tego forum![]()