Samochód od alfaholika, zapytaj o nick na forumJak masz niedaleko to jedź i sprawdź, wydaje się całkiem w porządku, tylko chyba coś z progami jest nie halo.
Samochód od alfaholika, zapytaj o nick na forumJak masz niedaleko to jedź i sprawdź, wydaje się całkiem w porządku, tylko chyba coś z progami jest nie halo.
http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#7f1ebfb9cd kolego 2.0 tak ci sie podobało to zapraszam) z felgami 9 tysi
i rorzAd wymieniony ale tak na serio a nie sciema jak w ogłoszeniach
aa alusie 17 to nie od gta troche sciemnia
tylko alfoskie i bardzo mocne
a zobacz moje progi
a podłoga po konserwacij kokretnej
![]()
Albo mi się wydaje albo ty już z 1,5 roku próbujesz sprzedać auto co nie? Szkoda, że na zadbane auta jest mały popyt, a ludzie wolą szroty za 4k i psioczą, później i tak dokładają kolejne 4kWiem sam bo tez próbuje opchnąć samochód, niby chodliwy towar bo A4, a mimo udokumentowanych wymian ludzi interesuje tylko cena
![]()
tzn moja długo wisi ale ja raz chce sprzedac a raz nieprzez ten cały czas to oglądających było 2,3 i zawsze zamało dawali a ze strucla niemam to uparty jestem
)i tak na początku cenne miałem 12.500
))to wisiała sporo
jesst 1 kolega z forum co chce kupic ale,i 2 co prawdopodobnie chce kupic jak zagranicy wróci
ale tak za 4 kupią gaz 2300,rordzad ponad 1000,np nabicie kliny,zawieszenie i daje nam sume
)ładną
blisko ceny jaką ja chce
tymbardziej listwagazowa i reduktor rok i troche ma
na spokojnie szukam gt
a jak 156 sprzedam to zastepcze tez mam na czas poszukiwan
![]()
Szkodnik ale gaz już nie jest nowy tym bardziej już masz dość dużo na nim nalatane więc nie porównuj do auta z samą benzyną plus nowy gaz.
gaz ma 5 lat ale reduktor ma rok i troche i listwa tez. NOWE, nieregenorowanea co pozatym popsuc sie moze
ooa wlew to nawet młodszy
listwa albo reduktory padają najczesciej
według mnie instalacja jest odmłodzona
![]()
Szkodnik ile masz przejechane na gazie?? To powie chyba samo za siebie. Popatrz na kupno auta z salonu, które traci wartość po wyjechaniu na ulicę. Z instalacją jest tak samo![]()
Norbert nwm do czego dazysz ale przygotuj sie na to że za dobra sztukę bd musiał wybulic trochę