A w mojej Ali wymienione zostały wahacze komplet przód. W końcu błoga cisza nastała![]()
A w mojej Ali wymienione zostały wahacze komplet przód. W końcu błoga cisza nastała![]()
Rozpocząłem procedurę wymiany tylnego emblematu. Na chwilę obecną udało mi się zdemontować stary, pociąć ręce, stracić uszczelkę i ten biały plasticzek w profilu zamkniętym i strasznie się wkur...Rozważałem nawet rzucanie czymś z warsztatu na uspokojenie
![]()
Mam wersję z zamkiem. Jak to kuźwa zamontować???
Wymieniony przekaźnik szyb. Szyba od pasażera działaprzy okazji usunąłem zestaw głośnomówiący po poprzednim właścicielu.
Dodatkowo zamontowane głośniki do przodu Pioneer a do tyłu AUDAX - zawsze to coś lepszego, jak te fabryczne plastiki...![]()
(maskownice dziś lub jutro zostaną oklejone czarną gąbką, dla amortyzacji)
Uporałem się z tym znaczkiem, ale zrobiłem tam moją własną rzeźbę, bo straciłem we wnękach oba te białe plastiki do zabezpieczenia sprężyny![]()
Wymienione klocki z przodu Textar, wieszaki tłumika i założona uszczelka wymiennik ciepła - zawór EGR.
Na koniec alfons został umyty przeze mnie i przez deszcz![]()
Ja wczoraj już wymieniłem czujnik poziomu paliwa na nóweczkę którą specjalnie z niemiec sprowadzałem.
Dziś pytanie dziś odpowiedź...
Przymierzam się do progów "SP", znalazłem nawet w kolorze tylko że są z sedana. Czy będą pasować do SW? Chyba progi mają taką samą długość, nie?
ustawienie zbieżności2 godziny męki ale poszło .
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo