Wymieniłem żarniki w xsenonach i filtr przeciwpyłkowy. Zakupiłem filtr paliwa, pasek alternatora i zmieniarkę MP3 pod ICS-a.
Wymieniłem żarniki w xsenonach i filtr przeciwpyłkowy. Zakupiłem filtr paliwa, pasek alternatora i zmieniarkę MP3 pod ICS-a.
nowe zaciski i to czetrwone
Zakonserwowe nadkola plus miejsce łączenia błotnika z progami, korozji nie było ale lepiej dmuchać na zimneDodatkowo w miejscach gdzie zaczeła odchodzić konserwacja podłogi pożądnie wyczyszczone i przemalowane hamerritem , jak wyschnie dodatkowo psikne to konserwacją i bedzie lala
Aaaa i jeszcze mam pytanie, pod tą konserwacja fabryczną jest cos co wygląda na cienka warstwe jakiejś pianki, to jakies wygłuszenie czy coś? wiem tylko że strasznie trudno sie to zrywa.
Ostatnio edytowane przez alfastyczny ; 13-06-2013 o 13:32
środek do czyszczenia tapicerki, gąbka i mikrofibra
uchwyty w drzwiach i siedzenie kierowcy jak nowe![]()
Nowy zderzak, reflektory i maska. Nie pytajcie dlaczegoI nie wydałem ani złotówki, a Bella jak z fabryki!
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
założone nowe spinki do pokrywy airbagu pasażeraw końcu nic nie odstaje
![]()
Do Czarnej 156 SW - tarcze i klocki TRW......miodzio![]()
Prędkość jeszcze nikogo nie zabiła. To nagłe jej wytracenie jest niebezpieczne.
konserwacja i czyszczenie skóry
nowy filtr kabinowy
umyta + zastosowany auto glym uds
podpieta pod kompa i serwisy porobione po wymianach![]()
dolalem 350ml oleju valvoline 5w30 po tym jak mi pokazal ze oleju nie ma haha ale cos mu sie pomerdalo,na bagnecie jeszcze byl.mycie i odkurzanie.
Dzisiaj moją piekną przemyłem. W niedzielę komunia bratanicy żony (nie wiem jak to się nazywa). Ja niestety nie miałem czasu, żeby nawoskować ale następnym razem belli nie odpuszczę![]()