Ciekawy pomysł, powiem szczerze że jeszcze czegoś takiego nie widziałemW UK policja jakoś specjalnie sie nie czepiała, choć znam przypadki, że potrafili być upierdliwi.
Dużo gorzej było już z przeglądem, raz potrafili mi nie podbić przeglądu za przyklejony uchwyt od navi na szybie przedniej (do przeglądu trzeba zdjąć) i spaloną żaróweczkę do sygnalizowania załączonych świateł przeciwmgielnych, musiałem usunąć usterki i wrócić w ciągu 10 dni.
Żeby nie było OT
Też muszę pomyśleć na jakimiś LED-ami bo dzisiaj pojawił się komunikat o spalonej żarówce :/
Na alegro ceny CAM BUS zaczynają się od 5 zł/szt., czy warto kupować takie tanie czy lepiej dołożyć i kupić teoretycznie lepsze, a czasem dokładnie te same tylko w bardziej "okazyjnej" cenie??
Powiem tak...wszystkie pochodza z tego samego zrodla...czyli chiny... jak chcesz kupic bezposrednio to polecam www.dhgate.com -niestety poczekac na dostawe.
Co do przegladu to czerwone podswietlenia tablicy bede musial zmienic na biale ale tylko na czas przegladu
Witam. Te postojówki LED to jakis wielki sracz!!! zakupilem trzy komplety i na wszystkich na począdku bylo oki a po miesiacu ostatnia para dwa miechy i lipa wywala błąd wrrrrrr. Dzis sie tak spiolem ze pojechalem do sklepu i zakupilem zwykle orginalne zarówki i wkoncum mam spokuj. Tak sie zakonczyla moja przygoda z LED Can-Bus! Wiem ze lepiej wyglada gdy swieca w lampie ale ja chyba czwartej pary nie kupie.
Panowie,a ja mam taki problem,kupilem hidy i w komplecie dostalem fajne zaroweczki do postojowek,ladnie sie zrywaja,ale zauwazylem ze postojowki swieca nawet jak zgasze auto?dlaczego?(blad wyskakuje ale mi to nie przeszkadza)problemem jest to ze postojowe swieca non stop![]()
również kupiłem hidy z tymi gratisowymi postojówkami cieszyłem się jak nie wiem co bo nie wyświetlały błedu ale świeciły nawet gdy zgasiłem auto, rzecz polega na tym że muszą one być na listwie CAN zmień postojówki ledowe na CAN BUSie i będzie gitpolecam te najpopularniejsze na allegro podajrze 5 zł z groszami ja je mam i żadnego błędu nie ma
![]()
dziekipozostaje fosluna
![]()
U siebie założyłem na postojówki i podświetlenie tablicy rej. takie coś T10 W5W can bus 5 SMD 5050 xenon http://allegro.pl/show_item.php?item=3298422359. Nie ma żadnych komunikatów o spalonej żarówce więc jest gitPróbowałem jeszcze w schowku zmienić ale poddałem się
Nie wiem jak to wyciągnąć a nie chce urwać więc zostawiłem zwykłą
![]()
a zmienial ktos swiatla stopu czy kierunki na ledowe zamienniki.koszt takiej zaroweczki to 20pare zl za sztuke.dziala to chociaz?? nie chce testowac na sobie hehe