Strona 30 z 62 PierwszyPierwszy ... 202122232425262728293031323334353637383940 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 614

Temat: Alfa Romeo 159 TBi

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    czarna AR 156 1,8T.S. S.W.

Domyślnie

Da się.swoim T.S.,często pomykam 160-180,to tylko mną buja, jak mnie mijają,ostatnio skoda superb,przeleciało,koło mnie przy 180,jak znikający punkt i nie na autostradzie.Ale bardziej,chyba,chodzi o obroty i wyprzedzanie.

Użytkownik Fachowiec Avatar szerszeń
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Astroserati | 407 coupe | Quattroporte

Domyślnie

Cytat Napisał bocian Zobacz post
    abo na zamkniętym odcinku w PL - da się
    tylko na niedokończone wiadukty trzeba uważać
    Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

Cytat Napisał szybka Zobacz post
    Da się.swoim T.S.,często pomykam 160-180,to tylko mną buja, jak mnie mijają,ostatnio skoda superb,przeleciało,koło mnie przy 180,jak znikający punkt i nie na autostradzie.Ale bardziej,chyba,chodzi o obroty i wyprzedzanie.

acha, czyli jezdzisz 180 w Polsce i to nie po autostradzie... Zabiłeś już kogoś może? tak pytam, z ciekawosci.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar dejv667
    Mieszka w
    zza chorej rzeki
    Auto
    Lancia Delta HPE HF

Domyślnie

Cytat Napisał KRS Zobacz post
    acha, czyli jezdzisz 180 w Polsce i to nie po autostradzie... Zabiłeś już kogoś może? tak pytam, z ciekawosci.
    I zaczęło się...

"... I guess it's just the way I'm wired."
    www.delta-HF.com

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    czarna AR 156 1,8T.S. S.W.

Domyślnie

Jeżdżę 20 lat,różnie, w sumie prze Alfę,naprawdę szybko,nie miałem, do tej pory,żadnej kolizji,odpukać.Na dzień,dzisiejszy 1 pkt,za parkowanie.Trzeba,tylko z głową.A,uwież,widziałem dziesiątki makabrycznych wypadków i głównie,to,nie prędkość była przyczyn,tylko głupota,gorzała i niestety jak to w życiu pech.

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

no pech, jak to w życiu. Dziecko wybiegnie na drogę, albo jeleń a ty odbijasz na drugi pas, zeby w jelenia nie walnąć i walisz w inne auto... albo znienacka wyjedzie pijak na rowerze...
    No pech. Jesli twój to spoko. Giń jak chcesz. Jesli czyjś, to jestes niestety drogowym mordercą. Jechałem z Zielonej Góry w niedziele... od południa jest tam ruch po jednym pasie w kazdą stronę i pobocze. Niestety dość szerokie. W efekcie na tej drodze robią się ciasne cztery pasy...
    No a tacy mocni grzeją ile wlezie, wiadomo, ze kazdy zjedzie, prawda?

takim ludziom trzeba zabierać prawo jazdy, dożywotnio.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar dejv667
    Mieszka w
    zza chorej rzeki
    Auto
    Lancia Delta HPE HF

Domyślnie

Cytat Napisał KRS Zobacz post
    no pech, jak to w życiu. Dziecko wybiegnie na drogę, albo jeleń a ty odbijasz na drugi pas, zeby w jelenia nie walnąć i walisz w inne auto... albo znienacka wyjedzie pijak na rowerze...
    No pech. Jesli twój to spoko. Giń jak chcesz. Jesli czyjś, to jestes niestety drogowym mordercą. Jechałem z Zielonej Góry w niedziele... od południa jest tam ruch po jednym pasie w kazdą stronę i pobocze. Niestety dość szerokie. W efekcie na tej drodze robią się ciasne cztery pasy...
    No a tacy mocni grzeją ile wlezie, wiadomo, ze kazdy zjedzie, prawda?

takim ludziom trzeba zabierać prawo jazdy, dożywotnio.
    Ano... Autostrada, 2-3 pasy ruchu... Pijak na rowerze, dziecko...

"Obywatelu, A gdyby tu w przyszłości stało przedszkole..."

"... I guess it's just the way I'm wired."
    www.delta-HF.com

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Peugeot 407SW, EW10A

Domyślnie

Temat o 200 konnej alfie oraz przepisowej jezdzie... Po co kupowac 200 konny samochod jesli jezdzimy super przepisowo? Zeby szczycic sie tym ze taki mamy? Troche slabe.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar mar0s
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159 SW 2.0 JTDm

Domyślnie

abezus, a może, żeby poza terenem zabudowanym, wyprzedzić TIR-a nie martwiąc się o to, że zdążymy ?! Idąc tym tokiem, to po co komuś 100 KM, skoro na każdym rodzaju drogi, przepisowe limity prędkości, można osiągnąć w Tico... Tylko polecam tym Tico na polskich drogach, wykonywać manewry wyprzedzania.

Pozdrawiam
    202 KM / 410 Nm powered by CINSOFT

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

Cytat Napisał dejv667 Zobacz post
    Ano... Autostrada, 2-3 pasy ruchu... Pijak na rowerze, dziecko...

www.delta-HF.com
    ZAcytuje co napisaleś wyżej:
    Da się.swoim T.S.,często pomykam 160-180,to tylko mną buja, jak mnie mijają,ostatnio skoda superb,przeleciało,koło mnie przy 180,jak znikający punkt i nie na autostradzie

- - - Updated - - -

Abezus: Mar0s mna rację: moc potrzeba ci jest dla bezpiecznego wykonywania manewrów drogowych a nie do pędzenia 180 na godzine "nie na autostradzie". To jest abecadło kierowcy: nie znasz go?

- - - Updated - - -

Abezus: Mar0s mna rację: moc potrzeba ci jest dla bezpiecznego wykonywania manewrów drogowych a nie do pędzenia 180 na godzine "nie na autostradzie". To jest abecadło kierowcy: nie znasz go?

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia