niestety po odłączeniu aku nic sie nie zmieniło - miga przebieg, usb nie działa, brak podświetlenia. Moduł B&M? Ktoś zna jakiegoś dobrego elektronika w okolicach lublina kto by sobie z tym poradził?
niestety po odłączeniu aku nic sie nie zmieniło - miga przebieg, usb nie działa, brak podświetlenia. Moduł B&M? Ktoś zna jakiegoś dobrego elektronika w okolicach lublina kto by sobie z tym poradził?
Naprawdę nikt nie zna jakiegoś elektronika kto by spróbował sobie z tym poradzić? Przeglądałem już sporo tematów w podobnych sprawach i żaden nie jest jednoznacznie zakończony. Są na aukcjach centralki od fiatów itp o innych numerach ale podobno mogą nie działać a nie widzi mi się wydawać 1300zł na nówke. Macie jakieś pomysły?
Kolega z forum naprawia te moduły - iNTELL
http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/4995.html
soulfly daj znać jak uda Ci się złapać jakiś kontakt s iNTELLEM, napisałem mu na gg zobaczymy czy się odezwie
jasne, napisalem na priva, jak bedziesz wiedzial cos 1 tez daj znac![]()
z tego co patrzyłem to dawno iNTELLa na forum nie było, no ale trzeba być dobrej myśli![]()
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
po podłączeniu do kompa wywaliło następujący błąd:
- D602
- błąd magistrali C-CAN - sygnał nie ważny
- stały
Coś takiego? Macie jakieś pomysły??
Błąd skasowany licznik przestał mrugać a B&M dalej nie działa? Centralka pod radiem jest. Komp nie pokazuje teraz żadnych błędów. Port usb w schowku się w ogóle nie podświetla. Może to jakiś bezpiecznik? Czy całkiem moduł padł? Jest taka możliwość żeby komp nie pokazywał żadnego błędu a B&M nie działał? I kolejne pytanie czy można spróbować kupić na allegro używany moduł z innym numerem? Będzie działał?