Strona 20 z 418 PierwszyPierwszy ... 10111213141516171819202122232425262728293070120 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 4180

Temat: Kosmetyka Alf - doradztwo,porady,Twój arsenał itd

Użytkownik Alfista
    Auto
    mam

Domyślnie

Podobno zestawy Gliptone i Colourlock dają rade. Sam nie testowałem bo skór nie mam ale na KA możne zobaczyć efekty po ich użyciu.

Ja natomiast kiedyś z ciekawości przetestowałem środek Renoskór za 7zł który wpadł mi w łapy. na obiekt testów poleciały roboczokapcie.

Na foto z lewej but wyczyszczony przed uzyciem renoskór po prawej po użyciu

https://imageshack.com/a/img842/9248/butyu.jpg

Użytkownik Pirat drogowy Avatar eRBe
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Fiat Stilo 3D 1.8

Domyślnie

Cytat Napisał Pływak Zobacz post
    Podobno zestawy Gliptone i Colourlock dają rade. Sam nie testowałem bo skór nie mam ale na KA możne zobaczyć efekty po ich użyciu.

Ja natomiast kiedyś z ciekawości przetestowałem środek Renoskór za 7zł który wpadł mi w łapy. na obiekt testów poleciały roboczokapcie.

Z Coulourlocka cenie sobie jedynie Strong Cleaner - jest b. dobry. Reszta moim zdaniem przeceniona.

Użytkownik Romeo Avatar Damian156JTD
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16V

Domyślnie

Cytat Napisał Pływak Zobacz post

Shoxy roboczo kapcie ja śmigam w nich jak robie coś przy lakierze , są w takim stanie ze renowacja też by im się przydała , ale do brudnej roboty...

Mieszka w
    Łódź
    Auto

Domyślnie

Co mi polecicie do opon bo NB zostało mi może na 4-5aplikacji i trzeba się rozejrzeć za czymś nowym i tak myślę o K2 BOLD
    ,niedrogi a na KA w teście wypadł super , używał może go ktoś i może polecić , ew mam jeszcze pytanko jak wypada lidlowski W5 tires cos tam w niebieskiej puszce, pytam bo jest przecena u mnie w lidlu a jak daje rade to za kilka zł można nabyć

Użytkownik Alfista
    Auto
    mam

Domyślnie

Ktoś wspomniał, ze łapie się kurz co moim zdanie dyskwalifikuje dressing do opon. Ale narazie za mało opinii żeby coś stwierdzić więc albo trzeba zaryzykować samemu i przetestować albo kupić coś sprawdzonego. Brillance to chyba jeden z tańszych markowych dresingów więc ja bym go nie zmieniał jak byłeś zadowolony. Piankę W5 testowałem kiedyś efekt nawet ładny ale strasznie krótkotrwały. Osobiście aktualnie koncze PB Trim Restorer uzywam go do opon i plastików zewnętrznych następny będzie jednak chyba brillane bo tanio, a dobrze.

BURATINO
    Gość

Domyślnie

Megs do opon,moge od siebie polecic.Po przejechaniu gum wygladaja tak jak powinny,sa czarne i nabieraja satynowego polysku.Nadto preparat nawet ciekawie pachnie.

Użytkownik Alfista
    Auto
    mam

Domyślnie

O Endurance mówisz? Bo jeśli tak to do satyny mu daleko, świeci sie jak psu jaja ale za to wytrzymały i wydajny

BURATINO
    Gość

Domyślnie

Zalezy ile tego nawalisz,w kazdym badz razie mi do czarnego auta pasuje,poniekad ze niewiele opony widac,tymbardziej jak postawie Alfe w trawieUzywalem jeszcze taka pianke Sonax-a ale to bylo malo wydajne...
    Ostatnio edytowane przez BURATINO ; 19-06-2013 o 23:25

Mieszka w
    Łódź
    Auto

Domyślnie

Dobra zostaje przy NB , jak by ktoś chciał sprzedaje AIO AutoBrite Cherry Glaze towaru jest +/- 230ml (więc jeszcze starczy na nie jedno autko) , zdj wstawię jutro

edit: Cena 20zł + KW
    Ostatnio edytowane przez Damian156JTD ; 19-06-2013 o 23:39

Użytkownik Ogier Avatar K.O.
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Nareszcie 147 140CV :)

Domyślnie

Cytat Napisał Damian156JTD Zobacz post
    Co mi polecicie do opon bo NB zostało mi może na 4-5aplikacji i trzeba się rozejrzeć za czymś nowym i tak myślę o K2 BOLD
    ,niedrogi a na KA w teście wypadł super , używał może go ktoś i może polecić , ew mam jeszcze pytanko jak wypada lidlowski W5 tires cos tam w niebieskiej puszce, pytam bo jest przecena u mnie w lidlu a jak daje rade to za kilka zł można nabyć
    Ja mam to W5, jak już wczesniej pisałem, i efekt nie jest zly. Tzn nie ma efektu 'mokrej opony', ale jest ładna czarna. Nie utrzymuje się zbyt długo. Chociaż nie psikałem opon już dobre 2 tygodnie, a opona nadal jest ciemna. Myślę, że za kilka złotych warto. Tym bardziej jak masz jakąś promocję Sam muszę to sprawdzić, bo pucha mi się niedługo skończy.