Witam.
Mam problem z podgrzewaniem tylnej szyby - a mianowicie nie podgrzewa![]()
. Po załączeniu przycisku zapala się kontrolka na liczniku a para nie schodzi. Bezpiecznik jest cały - więc w czym może tkwić problem?
Witam.
Mam problem z podgrzewaniem tylnej szyby - a mianowicie nie podgrzewa![]()
. Po załączeniu przycisku zapala się kontrolka na liczniku a para nie schodzi. Bezpiecznik jest cały - więc w czym może tkwić problem?
w przekazniku, powinien pstrykac tak jak przerywacz od kieronkow. jak bedziesz wlaczac ogrzewanie posluchaj czy pstryka w okolicach bezpiecznikow.
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.
Ok, jutro sprawdzę - a jak nie będzie to który to przekaźnik, gdzie się on znajduje, czy można go wymienić i ile mniej więcej kosztuje?
Zacznij od sprawdzenia, czy do grzałek dochodzi prąd. Jeśli tak, to popatrz dokładnie na ścieżki, któraś może być przerwana.
Witam ja mam podobny problem przekaźnik dziala bezpiecznik caly kontrolka sie swieci na szybie jest przejscie a napiecia nie ma i badz tu madry i pisz wiersze nawet elektryk nie wie co to moze byc![]()
Znam już powód niepodgrzewania!!! Mianowicie przekaźnik załączał się tzn. słychać było jak przy włączaniu bzyczy ale nie podawał prądu. Także musiałem kupić nowy i teraz szybka działa![]()
Po założeniu nowego wszystko śmiga, ale zauważyłem że jeżeli teraz zapalam autko to w czasie zapalania (pracy rozrusznika) (na samym zapłonie - nie) zapala się kontrolka podgrzewania tylnej szyby i gaśnie zaraz po zapaleniu się auta. Wszystko działa ale wcześniej tak nie było - choć nie jest to dla mnie problemem. Tak powinno być czy to jakiś błąd?
A mozesz zrobic zdjecie skrzynki ( byly rozne ) i pokazac ktory to przekaznik bo ja mam ten sam problem ?