Panowie z czym to sie je? W Fes jest taka opcja jak otwarcie zaworu przepustnicy i tam bez wzgledu na wcisniecie pedalu przyspieszenia non stop 1%
Panowie z czym to sie je? W Fes jest taka opcja jak otwarcie zaworu przepustnicy i tam bez wzgledu na wcisniecie pedalu przyspieszenia non stop 1%
Nikt nie sprawdzal tego u siebie? Interezuje mnie czy to tak ma byc czy moze cos jest nie tak?
To zawór klapy gaszącej zwanej błędnie przepustnicą. W dieslu nijak się to ma do pedału przyspieszenia
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
Dziekuje za odpowiedz. Rozumiem o co chidzi. I tam powinno wskazhwac do momentu gaszenia samochidu 1%?
Powinno być wg mnie 100% otwarcie przy odpalonym aucie, a w momencie gaszenia pojawi się 1%.
Moze gdzies tutaj jest pies pogrzebany jezeli chodzi o moj problem jakim jest wywalanie bledu p1238 i to ze przestaje dzialac egr.
A wyczyściłeś EGR i sprawdziłeś poprawność działania wg forumowego tematu http://www.forum.alfaholicy.org/147_...rculation.html
Czyscilem zaslepilem ale doczytalwm nie znalazlem informacji o tym jak sprawdzic czy dziala.
A nie pomyśleliście gdyby było 100 zamiast 1% to nie odpaliłby samochodu?
Kwestia tlumaczenia pewnie. U mnie jest "Stan zaworu .. "
- - - Updated - - -
klikasz sobie w parametrach stan czy tam otwarcie przepustnicy przechodzisz do testów gdzie możesz włączyć test i obserwujesz zmiany. A później zastanawiasz się dalej bo to nie to![]()
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
To ja juz nie wiem gdzie jeszcze moze bhc problem:-(