Ii i wieku autaI w pelni sie zgadzam z toba ale niestety uzywany samochod to loteria nikt nie wie co sie z nim dzialo niezaleznie od marki i wieku auta
Ii i wieku autaI w pelni sie zgadzam z toba ale niestety uzywany samochod to loteria nikt nie wie co sie z nim dzialo niezaleznie od marki i wieku auta
Przeczytałem cały temat i włos się na głowie jeży. Miałeś szczęście kolego. Ja ostatnio jechałem przez ulice która była cała zalana. Ale nie było dużej tej wody, raptem ok 5-6cm. Ale lampka w gowie mi się zaświeciła jak zobaczyłem jak długa trasa jest bo ok 100m asfaltu było zalane. Nie jechałem szybko tylko redukcja do jedynki i na półsprzęgle przejechałem. Dobrze że nie jechałem szybko oj dobrze. Po tym temacie omijam kałuże z daaaaaaaleka![]()
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Dla naszych alfinek woda to duze zlo hehe. Trzeba poprostu uwazac bo mozna krzywde zrobic swojej belli, tak ja bym to uczynil przez przypadek