17sta!
17sta!
mnie generalnie też 17 bo Panna by chciała jechać o o 15 pracę kończy więc akurat ta 17 by pasowała.
[
No to 17...
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Co do tego 7.07 jeśli to ma być grill i trwać troche dłużej to ja powiem taktroche prywaty, jeśli byli by jacyś chętni na klime (oczywiście podstawowa obsługa czyli klima dziala tylko odgrzybić i uzupełnić) to miał bym możliwość zabrać ze sobą swój sprzęt.
![]()
[
nie mam ozonatora, tak zupełnie szczerze i bez opowieści jakie to sie klientom powinno opowiadać tak na prawde ozonowanie czy odgrzybianie pianką starcza skutecznie na góra 3 miesiące jedynym skutecznym w 100% sposobem jest wygotowanie parownika w gorącej wodzie![]()
[
Dobrze wiedzieć bo ja z tych, którym się wciska i w to wierzyłem, że ozonowanie to coś najlepszego.
No to idźmy dalejile u Ciebie taka usługa z odgrzybianiem ? pi razy drzwi. Czynnika niedużo do uzupełnienia by było przypuszczam.
Od Lipca generalnie podwyżka bo sezon w zenicie, ale dla tych co się jeszcze ogarną na tego 7.07 to będzie jeszcze za 80zł
PS: oczywiscie pod warunkiem ze bedziecie polecać dalej hehe![]()
[
No to ustalone:
Spotykamy się za tydzień o 17:00 tam gdzie zawsze czyli parking Ikea, a następnie przemieścimy się na w okolice Lublinka na grilla (około 17.30).
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]