Adam jak poprzednio - rzucił pomysł z którym pozostaje się tylko zgodzić i zastosować.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
I należy się tylko cieszyć, że mamy taką osobę w swoich szeregach
Jak tak dalej pójdzie to co m-c będziemy mieli małe wesele![]()
Jak najbardziej jestem za![]()
też jestem za![]()
dobra robimy listę, zrzuta 15zł
1. poguś![]()
1. poguś
2. Mariano
jeszcze przed nami czwartkowy spot 18 lipca, godzina 19, miejsce - Galeria Łódzka
Jeśli termin to pierwsza niedziela sierpnia to wpisuję się całą rodziną
Tak jak mówi Marian:
jest jeszcze poprzedzający spot w czwartek 18 lipca (na którym nie wiem czy będę)
to pewne szczegóły zdąży się jeszcze omówić w większym gronie i później opisać na forum.
P.S. Tak jak to miało miejsce ostatnim razem.
- Nie robię listy aby odhaczyć kto zapłacił a kto nie - tylko bazuję na zaufaniu.
- Dla mnie ważne jest ilość osób - co bym mógł ogarnąć przygotowanie menu.
A ja żeby nie było że sie nie udzielam zaproponuje kilka miejscówek co by można przedyskutować:
- jw. Wycieczkowa Łagiewniki (teren mi znany robiłem tam mapy syt-wys xD)
- Łódź koło Matki Polki stawy Jana, ( +obecność w bliskim otoczeniu Lidla, możliwość grilowania, woda, - to to że nie da sie wjechać tam bezposrednio autami trzeba więc byly by 200-300m od nas)
- Łódź okolice Rudzkiej stawy Stefańskiego.( + parking blisko wody ale mały, ew, przejazd laskiem na większy przy samej wodzie, oczywiście jak byście chcieli to bym sprawdzil czy nadal jest tam taki ladn dojazd jak rok temu. a - to to że nie wiem czy można tam grillować)
- Młynek Tuszyn. ( + ladna woda, parking blisko ale w cholere zawalony młodzieżą, moglo by być bardzo duze zainteresowanie Alfami, można grillować, - jak mówiłem tłok)
- Zgniłe Blota k. Aleksandrowa, (+ zaplecze gastronomiczne, woda, możliwość grilla, rowery wodne itd, - wjazd chyba 5zl od osoby, i mam wątpliwości czy nieoczekiwane 30 samochodów by się tam zmiesciło, ale możliwe że właściciele by nam coś odpalili za free)
To takie miejscówki na szybko jak jeszcze na coś wpadne to oczywiście dam znać, miałem jeszcze taka wizje żeby poszukać coś za obwodnicą Pabianic (ok Dobroń-Kolumna) bo filmik z przejazdu obwodnicą mógł by być hitem![]()
[
- jw. Wycieczkowa Łagiewniki dużo stołów, spory parking, w weekend dużo luczi, ale ok 13tej to chyba powinno być w miare luźno, problemem może być przejazd na 2gi koniec Łodzi , ostatnio 2xświatła (jedne bardzo krótkie) bardzo rozdzieliły kolumne.
- Łódź koło Matki Polki stawy Jana - tłumy ludzi, daleko trzeba parkować, wg. mnie to odpada
- - Łódź okolice Rudzkiej stawy Stefańskiego. - jeżeli ten parking nas pomieści przy wodzie to rewelacja, nie wiem jak tam z frekwencją na tych stawach, ale kilka tygodni pojawiła się tam nowa atrakacja, liny rozciągnięte od brzegu do brzegu, i można śmigać na desce, zamiast za łódką to na wyciągu wodnym.
- Młynek Tuszyn.- nigdy tam nie byłem
- Zgniłe Blota k. Aleksandrowa, byłem tam kilka tyg temu , parking przed wejściem na teren, wchodzimy pieszo opłata 10zł za osobę do wydania w barze, ale jak by się pogadało z zarządcą to pewnie by nas wpuścił na teren, bo w końcu tyle aut jednej marki to raz że na pewno wzbudzi zainteresowanie, a dwa jakaś promocja miejsca.