Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
pozdrowienia dla kierowcy i ładnej pasażerki ciemnej Alfy 156 widzianej dzisiaj w KRK na wielickiej ok 16mrugałem awaryjnymi . A i bym zapomniał, pzdr również dla kierowcy czarnej 159 widzianej róweniez w Krk na nowohuckiej około 13 , staliśmy obok siebie na światłach:
![]()
Pozdrawiam właściciela GTV, pomachane, pomrygane. Fajnie się do domu wracało goniąc Twoją Alfę od Świerklan do Knurowa na A1No i pozdrawiam Czechów bo byłem w Ostravie i wszyscy machali
![]()
Pozdrawiam Kierownika granatowej 147 któremu machałem pod Netto w Wojkowicach![]()
dziś ok 17 widziałem na parkingu przy Krakowskim ZOO czerwoną 156 pozdrawiam![]()
Pozdrowienia do :
Gościa ze 156 "ciemnej" który kiwnął gdy wysiadałem z mojej alfiny w Przeczycach,
także dla drugiego kierownika, którego dwa dni pod rząd mijałem także w Przeczycach - łapka dwa razy z mojej strony była,
kolejno dla 147 zielonkowatej - nie pytajcie o odcień bo jestem facetem, wyjeżdżała z podporządkowanej w Boguchwałowicach - prawdopodobnie z zalewu ktoś jechał - pasażerką była blond piękność![]()
A także dla chyba bordowej 147, która stała nad zalewem w Boguchwałowicach jakieś 40 min temu - trąbiłem![]()
Taka mała wieś, a tyle alf mijanych![]()
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"
witam.czyja to alfa 166 na kr próbnych blachach,w kol.chyba grigio met.widziana dzis na wylocie na tyniec z kapelanki?mrugałes mi awaryjkamiok 16:30 pozdrawiam
- - - Updated - - -
oraz czarna 147 na naszych ramkach,5drzwi,ropniokw ok powstańców śląskich
pozdrawiam